Mădălina Pamfile, despre episodul de groază, atunci când a vrut să se sinucidă! „Am fost și internată”

Ultima actualizare:

Mădălina Pamfile și-a amintit, în cadrul unei emisiuni, momentele grele prin care a trecut atunci când a fost la un pas de a se sinucide. Întâmplarea a avut loc în urmă cu 10 ani, iar Mădălina plănuia pe atunci să se arunce de la etaj.

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă în urmă cu 10 ani Foto: Instagram
Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă în urmă cu 10 ani Foto: Instagram

Mădălina Pamfile a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, care urmează să apară în formulă completă vineri, 18 februarie. Până atunci, pe canalul de YouTube al show-ului a apărut un mic moment de tip „teaser”, în care Mădălina apare amintindu-și unul dintre cele mai grele momente din viața sa. În urmă cu 10 ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a luat mai multe pastile de depresie, combinate cu alcool, iar ulterior a vrut să se arunce de la etajul 5. 

Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă în urmă cu 10 ani

„Ai fost depresivă?”, a fost întrebată Mădălina în cea mai nouă ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”. „Da. Am fost și internată. Când m-am dat pe partea cealaltă a geamului prietena mea și iubitul ei au putut să ma ajute. Atunci i-am recunoscut mamei că am nevoie de ea”, a spus Mădălina.

Click! a oferit atunci în exclusivitate întreaga poveste legată de coșmarul prin care a trecut  fosta asistentă TV. La vremea respectivă s-a speculat că Mădălina ar fi apelat la acest gest după despărțirea de stelistul Gabi Matei, cu care a avut o relație timp de patru luni.

Motivul pentru care Mădălina Pamfile a vrut să își pună capăt zilelor

Apropiații fostei asistente TV ne-au confirmat atunci că starea Mădălinei nu era deloc una bună după despărțire, și că aceasta a vrut să se arunce de la etajul imobilului unde locuieşte, după ce a fost rănită în dragoste. S-a urcat pe geam, la etajul 5, şi era cât pe ce să se arunce, însă din fericire a fost salvată în ultimul moment de iubitul unei prietene.

De asemenea, Mădălina a luat de bună voie pastie antidepresive au alcool, ajungând de urgență la spital. Se vehicula că ar fi luat un pumn de Diazepam.

Se ţinea doar de plasa de la termopan, norocul ei a fost că au văzut-o şi a fost prinsă în ultimul moment", a declarat o prietenă apropiată de-a Mădălinei, în exclusivitate pentru Click!, în 2012.

Cât despre Gabi Matei, cel care i-a fost iubit, se pare că fotbalistul o trata pe Mădălina în cel mai urât mod. „O făcea târfă, în toate felurile! Îi spunea că Gigi Becali îl ceartă că umblă cu ea. Că ce îi trebuie lui asistente, căci ăsta e motivul pentru care nu joacă la Steaua! L-a iubit mult! Chiar a crezut că e iubirea vieţii ei", ne-a mai spus atunci sursa. 

În prezent, Mădălina Pamfile este mamă a doi copii. Fosta asistentă are două fetițe, iar acum este căsătorită cu un milionar albanez, pe care l-a cunoscut după ce a divorțat de Alin Bruno, bărbatul cu care a fost căsătorită până în anul 2017.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net