Magda Pălimariu a ales să nu nască în România. Ce planuri și-a făcut

Magda Pălimariu se pregătește să devină mămică pentru prima oară în doar câteva luni, astfel că și-a pus deja la punct „planul de naștere”. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit că ales deja locul în care va naște, vorbind și despre metodele care îi vor fi puse la dispoziție.

Magda Pălimariu și-a ținut până acum sarcina ascunsă, pentru a se asigura că totul decurge conform planului, însă acum e dornică să împărtășească și cu admiratorii săi câteva dintre deciziile pe care le-a luat cu privire la naștere. 

Magda Pălimariu a ales să nască în Norvegia

Vedeta de la Pro TV a intervenit live în cadrul emisiunii „La Măruță”, dezvăluind că nu mai este mult până când își va strânge în brațe băiețelul. Fericirea pe care o simte este imensă, fiind nerăbdătoare să își vadă micuțul, în aproximativ două luni de zile.

Până atunci însă, viitoarea mămică a fost nevoită să ia câteva decizii importante, cum ar fi alegerea locului în care va naște, dar și metoda prin care îl va aduce pe băiețelul ei pe lume.

Magda a ales să nască în Norvegia, nu în România, neștiind momentan dacă se va întâmpla prin cezariană sau complet natural, având în vedere că există câteva reguli în acest sens la spitalele din țările nordice. Cel mai probabil va naște însă natural. De asemenea, prezentatoarea s-a gândit și la trei nume pentru bebeluș, dintre care urmează să aleagă unul singur.

Magda Pălimariu s-a gândit deja la numele bebelușului

Suntem într-o perioadă foarte frumoasă a vieții noastre, ne bucurăm și suntem foarte nerăbdători să vină bebelușul, că nu mai e mult. Ne-am gândit și la trei nume pentru el, dar o să aibă un singur nume, însă nu ne-am decis exact.

Ne plac toate cele trei, dar va rămâne unul singur. Aș prefera să fie o surpriză. Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc.

Aici e puțin diferit cu doctorii, ca să spun așa. Ei merg pe premisa că totul trebuie să fie totul cât mai natural. Ce e lăsat de la Dumnezeu, e lăsat de la Dumnezeu,. Nu se complică foarte tare și doar dacă sunt ceva complicații majore optează pentru cezariană. Asta se întâmplă foarte rar. Așadar nu o să știu ce se întâmplă la momentul acela. În august, la începutul lunii august o să nasc.”, a dezvăluit Magda Pălimariu.

Vedeta TV a mai mărturisit că a acumulat ceva kilograme în plus odată cu sarcina, după ce medicul i-a interzis să facă prea mult sport, stil de viață cu care ea era obișnuită.

Magda Pălimariu este căsătorită cu Ionuț Eriksen, un cetățean norvegian, cei doi mergând  în fața altarului în august 2021. Soții trăiesc în Norvegia, unde Eriksen este președintele Camerei de Comerț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net