Magicianul Costin Teodorescu și sacrificiile de ziua lui. Cum o serbează, an de an: „Nu pot să refuz oamenii”

#Exclusiv Click!

Cunoscut din emisiunea „Rivalii” de la TVR, actorul și magicianul Costin Teodorescu își sărbătorește ziua de naștere chiar duminică. Cum l-am întâlnit zilele trecute la lansarea de carte a Marinei Almășan, șefa lui, am povestit despre bucuriile pe care le face tinerilor și bătrânilor și ce proiecte mai are. În plus, ne-a spus și ce face de ziua lui, care este duminică.

Costin Teodorescu este actor, magician și vedetă TV
Costin Teodorescu este actor, magician și vedetă TV

Magicianul, actorul și omul de televiziune Costin Teodorescu este mereu pe drumuri și mereu își surprinde prietenii și fanii cu ceea ce face. Ne-am întâlnit la lansarea cărții Marinei Almășan cu Costin și am vrut să știm ce surprize mai pregătește pentru următoarea perioadă. Cum astăzi este ziua lui, am aflat de la el și cum și-o va serba.

„Ziua mea e în fiecare zi, eu trăiesc în fiecare zi că și când ar fi ziua mea. Dar eu le fac zilele minunate copiilor și bătrânilor, prin spectacolele mele de magie. Mai nou, m-am extins și merg și la petreceri aniversare pentru oameni în vârstă că să-i înveselim și pe ei. Fac magii speciale și noi de fiecare dată pentru că simplă mea prezența este o magie. Pentru că eu în momentul în care vin la un spectacol sunt dăruit cu totul, sunt fericit, încântat, cu A- ul în mânecă pentru orice lucru care poate să surprindă.

De cele mai multe ori, de ziua lui, Teo lucrează
De cele mai multe ori, de ziua lui, Teo lucrează

Magicianul Costin Teodorescu muncește chiar și de ziua lui!

Și atunci, cumva, magia sunt eu. În primul rând sunt om, în al doilea rând sunt magician, în al treilea rând sunt prezentator tv și, nu în ultimul rând, sunt omul de teatru. Pentru că în curând, dar nu va spun mai multe, o să încep repetițiile la o piesă de teatru foarte foarte făină, cu o actrița absolut minunată, o să fiți surprinși și va aștept la premieră.

Eu știu să vrăjesc toate inimile, de la cea mai mică inima de copil, la cea mai mare inima de adult. De ziua mea, petrec prin muncă, că de fiecare dată. În fiecare an îmi propun că de ziua mea să nu muncesc și tot timpul spun: vreau să stau cu prietenii, cu familia și se întâmplă să mă sune cineva. Și nu pot să refuz oamenii nici măcar de ziua mea. Anul trecut am avut 9 spectacole de ziua mea iar anul asta o să am 5 evenimente”, ne-a povestit tânărul sărbătorit, căruia ii urăm și noi toate cele bune și să i se îndeplinească toate dorințele.    

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net