Marcel Pavel, mesaj cutremurător la 3 ani de la moartea mamei sale. Artistul, distrus de durere

Astăzi, 10 august 2024, se împlinesc 3 ani de la trecerea în neființă a mamei lui Marcel Pavel. Cu ocazia acestui trist eveniment, artistul a transmis un mesaj pe social media. 

image

Mama lui Marcel Pavel s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Marcel Pavel și-a revenit cu greu din pierderea suferită și își amintește și acum cu mare drag și dor de femeia care i-a dat viață, cu toate că a fost dărâmt de pierderea suferită: 

  „Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate, crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂȚII! ADIO… SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!” - era mesajul prin care artistul anunța pierderea mamei sale. 

Marcel Pavel: „Tare dor îmi este de tine” 

Artistul a postat o imagine pe Instagram în care apare el alături de mama sa. Cu durere în suflet, și-a anunțat fanii că astăzi se împlinesc 3 ani de când cea mai importantă persoană din viața lui s-a stins din viață. 

  „Dragă mamă, astăzi se împlinesc 3 ani de când ai plecat la stele! Tare dor îmi este de tine!” - a scris Marcel Pavel, pe Instagram.

Mama artistului a murit din cauza unor probleme de sănătate

La scurt timp după moartea mamei sale, tenorul mărturisea că aceasta s-a stins din viață din cauza mai multor afecțiuni medicale pe care le avea. În ultimele 3 săptămâni, starea acesteia devenisă critică. 

„Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele. Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București.

Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață. În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi”, a declarat artistul, pentru Playtech. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
mihai albu logo webp
banner Viva
pepe
image png
image png
maria dragomiroiu si sotul bebe mihu 4 webp
cub alin oprea larisa uță png
image
actualitate.net
image
actualitate.net