Margherita de la Clejani, cu ochii în lacrimi înainte de a fi audiată. „Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii”

Ultima actualizare:

Margherita de la Clejani a vorbit, vineri, 19 august, cu ochii în lacrimi în faţa sediului Poliţiei, înainte de a fi audiată în dosarul bărbatului care a înţepat-o pe o stradă din capitală. „Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie”, a precizat fiica Clejanilor Ionică și Viorica. Discursul acesteia e unul emoționant.

Margherita de la Clejani, cu ochii în lacrimi înainte de a fi audiată. Foto: captură Antena 3
Margherita de la Clejani, cu ochii în lacrimi înainte de a fi audiată. Foto: captură Antena 3

Bărbatul care înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală a fost reținut în timpul nopții de joi spre vineri. Astăzi, Margherita a oferit mai multe detalii despre ceea ce i s-a întamplat. Fiica Clejanilor a ales să citească în fața presei un discurs de pe foaie în fața sediului poliției.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate”, a precizat Margherita de Clejani, vineri, la sediul Poliției.

Margherita de Clejani, discurs emoționant înainte de a fi audiată. „Acum vreau să vorbesc despre problema răului”

„Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare.

Acestea sunt într-adevăr provocările vieţii şi cred că am să vă fac acum şi aici să înţelegeţi cum exemplul meu poate fi o îndrumare morală pentru copiii dumneavoastră şi chiar pentru fiecare dintre voi.

Deci, să revenim la inimă, pentru că am fost înjunghiată în inimă. Şi la minte. Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală. De aceea, lecţiile importante ale lumii m-au făcut să înţeleg chestiunile raţiunii. Bineînţeles, am fost consiliată de numeroşi psihologi, psihiatri, doctori, specialişti extraordinari cărora le mulţumesc din toată inima mea care este acum uşor afectată”, a precizat Margherita de Clejani, conform Antena 3.

Margherita, fiica Clejanilor: „Este omenesc să greşim, dar este diabolic să insistăm în greşeală”

În final, fiica Clejanilor a ținut să îi mulțumească familiei pentru tot suportul şi toată dragostea pe care i-au oferit-o „dintotdeauna”.

„Nu în ultimul rând, mulţumesc mie pentru că sunt om şi am venit să vă ofer o lecţie de viaţă din care sunt convinsă că fiecare veţi avea ceva de învăţat. Am dreptul la viaţă, cred în Dumnezeu, şi acum merg să fac o declaraţie", a concluzionat Margherita de la Clejani.

Fiica Clejanilor a fost înjunghiată în această săptămână de un bărbat care se deplasa pe trotinetă, acesta înfigându-i interpretei un cuțit în zona pieptului. După incident, aceasta a fost transportată apoi de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. În noapte de joi spre vineri, agresorul a fost prins.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net