A fost prins bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita de la Clejani!

Ultima actualizare:

A fost prins bărbatul care a înjunghiat-o pe Margherita din Clejani. Este vorba de un bărbat de 38 de ani, care înțepa femei în piept în zona Vidra, județul Ilfov. 

Din fericire, se pare  că solista are răni ușoare
Din fericire, se pare că solista are răni ușoare

Margherita a fost înjunghiată!

Problemele pare că se țin lanț de fiica Clejanilor Ionică și Viorica! După ce în luna iunie a fost condamnată definitiv de Curtea de Apel București pentru accidentul produs în luna mai a anului 2020, când a condus sub influența substanțelor interzise și a lovit o mașină, Margherita din Clejani apare din nou în prim plan.

Vezi și: Margherita de la Clejani, condamnată penal pentru că a condus drogată! Amendă și interzis la volan

 De această dată, cântăreața, deși are 30 de ani, încă le mai dă bătăi de cap celebrilor săi părinți. Ea a avut parte de un incident neplăcut și ar fi fost înjunghiată în plină stradă de un bărbat necunoscut.

Iată și: Ce este dermatita Margherita sau cum ne putem trezi cu arsuri, dacă ne “jucăm” cu lămâie la soare. Și Mihaela Bilic a pățit-o

Incidentul s-ar fi petrecut joi seară, iar atacatorul s-a făcut imediat nevăzut și încă este căutat de Poliție. Se pare că agresorul a încercat în aceeași zi să înjunghie și o altă femeie.

Contactată de reporterii Click!, Margherita de la Clejani nu a fost de găsit și nu a răspuns la telefon, nici ea, nici tatăl ei, Ioniță, pentru a ne putea oferi mai multe detalii despre starea sa de sănătate.

Margherita de la Clejani a fost înjunghiată de un bărbat care se deplasa pe trotinetă, acesta înfigându-i interpretei un cuțit în zona pieptului, ea fiind transportată apoi de urgență la Spitalul Universitar din Capitală.

În urma consultului medicilor s-a constat faptul că rănile care i-au fost provocate fiicei Clejanilor au fost, din fericire, superficiale așa că pacienta a preferat să plece acasă. În urmă cu o săptămână, Margherita de la Clejani se posta fericită în fața cazinoului din Monte Carlo. 

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net