Margherita de la Clejani, una dintre victimele atacatorului pe trotinetă

Un bărbat este căutat de polițiști, după ce a atacat două femei și le-a înțepat în regiunea pieptului, cu un obiect ascuțit, în timp ce se afla pe o trotinetă. Se pare că una dintre victimele acestuia este chiar Margherita de la Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță. 

image
Margherita de la Clejani

Bărbatul este căutat de polițiști încă din seara de 17 august, după ce a atacat o minoră în vârstă de 17 ani și o femeie de 30 de ani. Aceasta din urmă a fost transportată la spital întrucât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire se află în afara oricărui pericol. 

Citește și: Alertă în Capitală, după ce un bărbat a înțepat două femei cu o lamă 

Conform Fanatik, femeia de 30 de ani care a fost atacată este Margherita, fiica Vioricăi și Ioniță de la Clejani. Ea a fost consultată de medici. În urma atacului s-a ales cu mai multe răni superficiale, dar cu o sperietură zdravănă. Margherita de la Clejani a refuzat să fie internată și a preferat să meargă acasă pentru a se recupera în liniște. 

Margherita de la Clejani a rămas fără carnet și este obligată să plătească o amendă astronomică 

Margherita de la Clejani pare să fie urmărită de probleme, după ce în urmă cu doi ani a fost protagonista unui episod mai puțin plăcut. Atunci ea a provocat un accident în Capitală pentru că a urcat la volan, deși se afla sub influența unui cocktail de substanțe interzise. 

Vezi și: 5 scandaluri uriașe în care a fost implicată Margherita 

Iată că la doi ani de la eveniment, repercursiunile faptelor sale au ajuns-o din urmă. Se pare că instanța a condamnat-o definitiv, iar pedeapsa pe care a primit-o nu este deloc una de neglijat. Artista este nevoită să plătească o amendă penală care se ridică la suma de 40.000 de lei. În plus, ea a rămas fără carnet pentru o perioadă de trei ani, iar dacă refuză să plătească amenda penală, atunci riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru 200 de zile. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub silvia chifiriuc png
fabrica de zahar ludus foto msnews.ro
Turcia Ciprul de Nord FOTO Getty Images jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg