Mihai de la 3 Sud Est, tratat cu Ivermectină și steroizi. Artistul avea 5% șanse să supraviețuiască Covidului


    Mihai de la 3 Sud Est a fost vindecat de Covid-19 cu Ivermectină și steriozi, un tratament minune folosit în SUA
Mihai de la 3 Sud Est a fost vindecat de Covid-19 cu Ivermectină și steriozi, un tratament minune folosit în SUA

Un nou medicament, pe care mulți medici îl numesc minune, a vindecat pacient aruncați de Covid în ghearele morții. Printre aceștia s-a numărat și Mihai, de la trupa 3 Sud Est, despre care s-a aflat că a fost tratat cu Ivermectină, o pastilă care în România se găsește doar pentru uz veterinar, dar și cu steroizi.

Anunțul a fost făcut luni seară, 25 ianuarie, de către medicul Ion Alexie, care este șeful secției de boli infecțioase al unui spital din Las Vegas.

”Da, l-am tratat prin telefon. Chiar în ambulanță i s-a dat Ivermectină. În protocol au existat și steroizi”, a spus medicul specialist de boli interne şi boli infecţioase, la Antena 3.  

Mihai Budeanu (44 de ani) s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Municipal Mangalia pe 19 noiembrie 2020, iar câteva zile mai târziu a fost transferat la Medgidia.

Medicii i-au administrat chiar și plasmă, dar nimic nu mai funcționa în cazul lui. Doctorii i-au dat doar 5% șanse de supraviețuire. Dar iată că minunea s-a întâmplat.

Ion Alexie, renumitul medic român din Las Vegas
Ion Alexie, renumitul medic român din Las Vegas

Aceștia au fost de acord să ia legătura cu colegul lor din SUA, Ion Alexie, la rugămintea familiei lui Mihai, și iată că vedeta este acum refăcută complet.

Mihai de la 3 Sud Est: ”Doctorul Ion Alexie mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în Vegas”

„Am avut o perioada în care era să plec din această lume. Am fost la limită. Respiram din ce în ce mai greu. Într-o zi dificilă, am chemat salvarea, m-a luat, m-a dus la Medgidia. A trebuit să ajung la o secție de ATI urgent. Oxigenul scăzuse la un nivel undeva de 50%. Doctorii au spus că am scăpat printr-un miracol. Aveam șanse la viață undeva la 5%. Doctorul Ion Alexie mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în Vegas, acela cu plasmă și niște medicamente; tratamentul clasic care se ia în acest caz. Am stat trei săptămâni la ATI, apoi am trecut pe Interne și am mai stat puțin”, a povestit cântărețul la ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Acum Mihai este bine, nu a rămas cu sechele și face mișcare ca să-și revină total din punct de vedere fizic. Și colegii de trupă i-au mulțumit renumitului medic român din America.

Colegii lui Mihai de la 3 Sud Est: ”Îi mulțumim doctorului Ion Alexie”

”A venit timpul să le mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: doctorul Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas. Am avut marele noroc că a existat o foarte bună si extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și doctorului Alexie. Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu, care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai”, au scris pe Facebook Laurențiu și Viorel.  

Ivermectina se găsește în România doar pentru uz veterinar

Ivermectina este un medicament care se folosește pentru paraziți, iar în România se găsește doar în farmaciile veterinare pentru tratarea animalelor. Dar medicul Alexie a spus că poate fi adminitrat și oamneilor, în doza corectă.

Ivermectina este ieftin, în jur de 20 de lei cutia, dar de astăzi nu se mai găsește pe nicăieri. Speriați de Covid-19, românii au golit stocurile.

Citește și: 

Avertismentul medicilor veterinari despre un „antidot Covid-19“: „Ivermectina are efecte cancerigene“

Mihai de la 3 Sud Est, urmărit de necazuri! Mama solistului a murit

Survivor Romania webp
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
crima londra jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
cub roxana vancea png
image
image
image
image
image
image
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg