Mihai Traistariu, dărâmat de factura la gaze! “Îi dau în judecată!”

Mihai Trăistariu e disperat! Artistului i-a venit, pe luna decembrie, factura la gaze, la școala de canto pe care o deține, care este de patru ori mai mare decât în mod obișnuit! Peste 2300 de ron are de plătit Trăistariu numai a școala lui de canto. Cântărețul a amenințat cu judecata furnizorul, care a „umflat” nejustificat factura.

Mihai Trăistariu s-a trezit cu o factură uriașă la gaze Sursa: Instagram
Mihai Trăistariu s-a trezit cu o factură uriașă la gaze Sursa: Instagram

E „groasă” cu facturile la început de an! Mihai Trăistariu se numără printre vedetele „arse” din plin la buzunare de compania de furzinare de gaze. Școala de canto - eMenTi Star Academy, condusă de Mihai Trăistariu, a fost noua „țintă” a furnizorilor de utilități, care au „umflat” nejustificat de mult facturile în ultima perioadă.

Artistul și-a pus mâinile în cap atunci când a primit factura pe luna decembrie la gaze naturale, pentru școala lui de canto pe care o deține la Constanța.

Mihai Trăistariu a pus la dispoziție, pentru Click!, factura pe luna decembrie, în valoare totală de 2380,97 de ron, cu un consum uriaș, de patru ori mai mare comparativ cu lunile precedente!

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumrat un sediu în Constanța. Mi-am gat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de ron . Acuma a venit noua factură și mi-a venit 2.300 ron. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru click.ro.

„E DE TREI ORI MAI MARE FACTURA! AM TĂIAT CĂLDURA!”

Speriat de facturile imense ce ar putea să vină, artistul s-a gândit inițial să treacă la economii drastice. A scăzut temperatura în clădire.

Deja sunt îngrozit și nu știu de unde să mai tai și ce să mai fac. M-am dus la școală, am avut sedință cu profesorii angajați și am zis: hai să scădem temperatura! Am dat-o la 22 de grade, noi aveam 24 de grade,ca să fie confort pentru elevi.

Acum când am văzut factura am zis: hai să inchidem căldura noaptea. Am închis-o de tot, dar se răcește clădirea. Dimineața trebuie dat drumul la căldură din nou Nu mai știu de unde să ai reduc. E un salariu de om, practic”, a declarat Trăstariu consternat pentru click.ro.

Artistul este hotărât să nu mai plătească factura la gaze și să acționeze în instanță furnizorul de gaze naturale.

M-am certat cu ei, le-am zis că-i dau în judecată! Vreau să înțeleg și eu de unde au scos 400 de metri cubi când nu treceam niciodată de 200. Nu vreau să dau faliment!Vine și curentul acum, o să fie graoznic. Practic ăștia închid afaceri acum!, ne-a mai declarat solistul.

„Pun panouri solare să scap de nebuni!”

Artistul a găsit și soluția pentru a scăpa de facturile uriașe. Va pune panouri solare, mai ales că deține și alte șase apartamente în Mamaia Nord, la malul mării.

Spaima mea e la apartamentele de pe Litoral. Norocul meu că iarna nu le închiriez, nu sunt folosite! Dar la vară oamenii vor folosi apa caldă, o să facă dușuri zi de zi. O familie de patru membri, vor face mai multe dușuri pe zi, să vezi acolo ce va fi! La turiști se consumă, nu glumă!

Mi se pare o catastrofă! Mă bate gândul să-mi pun panoruri solare, m-am și interesat. Adică să-mi dea natura curent și căldură. Și asta e, panourile solare vreo 150 de euro un panou, îmi pun 10-20 panouri. Depind de natură și asta e. Ăsta va fi viitorul ca să nu depindem de nebunii ăștia. Chiar așa o să și fac!”, ne-a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu are mai multe afaceri în Constanța. În afara școlii sale de canto, artistul mai deține în Mamaia Nord șase apartamente de închiriat pentru turiștii care vin vara la mare. Practic, afacerea din turism l-a scos pe artist din faliment pe pandemie, când nu a mai avut concerte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net