Uite cât de lung își dorește să aibă părul Mihai Trăistariu! Artistul ne-a spus totul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Recent, Mihai Traistariu (47 de ani), a surprins o țară întreagă cu noua sa schimbare în ceea ce privește frizura sa. Contactat de Click!, cântărețul ne-a mărturisit că își dorește să aibă părul lung ca al lui David Bisbal.

Am vrut să vin cu o schimbare de look. De vreo zece ani nu mi-am mai schimbat look-ul. Pur și simplu mă tundeam scurt și nu mai aveam nicio imagine, eram la fel, același tot timpul. Devenisem puțin plictisitor și am decis de vreo șase luni să îmi las părul lung și să îl las creț. Părul meu natural este creț. Am făcut și implant de păr, acum am de unde să îl țin lung că înainte nu aveam.

Nu vreau să îl tund, vreau să rezist eroic, vreau să îl las lung, lung cum este al lui David Bisbal. Nu vreau să îl las lung până la umeri, dar nici scurt, să ajungă să fie lăsat pe spate. Nu vreau să mai intervin nici cu chimicale pe el, asta este principalul meu țel pentru că nu este recomandat, l-am mai vopsit în trecut dar cu vopsea fără amoniac, vopsele ușoare care nu afectează părul pentru că mi-au apărut niște fire albe la perciuni și am vrut să le acopăr”, a declarat Mihai Traistariu pentru Click!

Tratanente naturale

Pe lângă faptul că Mihai Traistariu apelează la specialiști pentru mici retușuri în ceea ce privește look-ul său, vedeta le dezvăluia recent fanilor ce l-a ajutat, într-un mod natural, să ajungă să aibă un păr cârlionțat.

„Io'-te ce crețuleală pe mine în seara asta! După o baie cu sare... nu-mi usuc părul. Îl las să se usuce fără să-l șterg cu prosopul. Am prins secretul ăsta de câteva luni. În felul ăsta rămâne super creț, așa cum îl am de când am ieșit de pe poarta ... mamei. Nu știu dacă fac bine că las sarea aia pe cap ... dar simt că nu-mi dăunează cu nimic”, le-a spus Mihai Trăistariu internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net