Minodora: „Am pierdut-o pe mama, e cel mai cumplit an din viața mea!”

Ultima actualizare:

Anul acesta, Minodora (44 de ani) are parte de sărbători încărcate de melancolie şi dor, pentru că sunt primele fără mama sa, de care artista era foarte ataşată. A trecut aproape jumătate de an de la dispariţia sa, dar artista încă este în stare de şoc. 

Minodora,  alături de  soţul ei, Liviu,  şi de fiul lor,  Marco. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ
Minodora, alături de soţul ei, Liviu, şi de fiul lor, Marco. FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ

Citește și: VIDEO Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu: «Am suferit când s-a căsătorit»

„Pentru băiat mereu sunt cadouri sub brad, noi deja ne-am ales darurile. Anul acesta, pentru mine, nu va fi un Crăciun fericit pentru că am pierdut-o pe mama... Poate, cu timpul, Dumnezeu mă va ajuta să trec peste şi să îmi uşureze puţin sufletul. Anul acesta am pierdut-o pe mama şi este cel mai cumplit an din viaţa mea...

Dar cu suportul oamenilor care mă iubesc şi care ştiu prin ceea ce trec eu acum şi cu ajutorul lui Dumnezeu poate reuşesc să trec peste şi să fiu aceeaşi persoană plină de viaţă şi de gaşcă şi de chef, cum mă ştiţi. Deocamdată încerc din răsputeri să am zâmbetul la purtător, dar este extrem de greu. I-am făcut un brăduţ, o să aprind o lumânare, o să vorbesc cu ea, aşa cum mai fac şi prin casă.

Nu ştiu dacă cuiva i se pare aiurea, dar cu mama vorbeam de cinci ori pe zi... Am o poză cu ea, la care mă mai uit şi îi vorbesc... Dar trebuie să merg mai departe, că am băiatul, nu am ce să fac!”, a mărturisit Minodora, plină de emoţie, pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Vezi și: Dramele Oanei Roman și ale Gabrielei Cristea! Motivul pentru care nu slăbesc. Multe femei se confruntă cu asta

Minodora: «Mă uit la o poză cu ea şi îi vorbesc»

Artista îşi aminteşte cât de frumoase erau sărbătorile când mama sa încă era în viaţă: „Făcea cornuleţe cu gem, din untură de porc, ieşeau foarte fragede. Şi cozonacii ei erau unici. Întotdeauna, la 12 noaptea de Revelion, după ce le cântam «La mulţi ani!» oamenilor, primeam un telefon de la mama. Acum a rămas doar tata... Mama mi-a spus întotdeauna că eu sunt respiraţia ei. Pentru mine ea continuă să fie respiraţia mea şi acum, chiar dacă nu mai este! Este într-adevăr aerul meu, aerul pe care îl inspir şi îl trag în piept, ea este”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net