Minodora, la un pas de divorț! Ce drame a trăit cântăreața, la scurt timp după naștere: „Am intrat în depresie”

Minodora, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, recunoaște că s-a confruntat cu depresia postnatală. S-a întâmplat undeva în anul 2009, când ea și soțul ei, Liviu, au devenit părinții unui băiețel minunat. Artista i-a cerut divorțul soțului ei. 

Minodora alături de Liviu, soțul ei / foto: Social media
Minodora alături de Liviu, soțul ei / foto: Social media

La scurt timp după nașterea băiețelului ei, artista a fost pe punctul de a băga divorț. Răceala cu care era tratată de soțul ei și depresie cu care se confrunta au determinat-o atunci pe Minodora să-i ceară divorțul acestuia. 

Minodora: „Eu eram pe altă lume”

Invitată în cadrul emisiunii online „În oglindă”, moderată de jurnalistul Mihai Ghiță, cântăreața și-a pus sufletul pe tavă, amintindu-și momentul în care a vrut să se despartă de tatăl copilului ei. 

Tranziția nu a fost deloc ușoară pentru Minodora după ce a devenit mamă. S-a confruntat preț de mai bine de 8 luni cu depresie postnatală, dar și cu schimbările de comportament ale lui Liviu. 

„A fost un moment de vreo 8-9 luni, după naștere, în care nu m-am gândit doar la divorț, ci intrasem și în depresie. Țin minte că filmam o emisiune care nu se mai face acum, mergeai patru zile acasă la artiști și găteai. Eu nu știam nimic. Intram în limuzina, dădeai declarații trebuia să vorbești, lumea era învățată să vorbesc, să fac atmosfera toată, să iasă ediția cum trebuie, să fie atmosferă.

Eu eram pe altă lume, nu auzeam, nu vedeam. După ce am născut și am ajuns acasă, hai să zic că două-trei până te stabilești, te obișnuiești cu copilul, dar să zic că și următoarele luni nu existam. Nu mă vedea. Și a început să îmi dea cu virgulă.”, a spus Minodora.

Liviu nu a acceptat să divorțeze de soția lui 

Ajungând la concluzia că ar fi momentul să meargă pe drumuri separate, artista i-a propus soțului ei să divorțeze. Bărbatul a fost șocat de o asemenea decizie, așa că s-a opus vehement.

„Lună de la lună, virgulă de la virgulă, am intrat în depresie pentru că nu mă vedea. Și i-am și spus o dată, de două ori, de trei ori, de patru ori și tot nu mă vedea.

Băiatul avea vreo 7-8 luni. Și i-am spus că bag divorț. Atunci s-a dezmeticit. A fost șoc. S-a pus în genunchi lângă canapea. „Eu nu pot să trăiesc fără tine, fără voi.” „Nu, eu nu pot să trăiesc așa, ți-am spus că nu mă vezi, că nu mă bagi în seamă, nu se întâmplă nimic între noi. Nu doar partea intimă. Noi. Eu nu sunt asta. Nu am cum.” „Atunci îmi iau casă lângă voi. Să fiu vecin cu voi.”, a mai povestit Minodora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net