Mircea Rusu, eliberat din închisoare. Fostul primar și interpretul hitului „Omul bun și pomul copt” a executat un an și jumătate de detenție

După ce a executat un an și jumătate din pedeapsa de trei ani, Mircea Rusu a fost eliberat din închisoare. Fostul primar al comunei Band, recunoscut ca artist drept Mircea Rusu Band, ajuns în spatele gratiilor la începutul anului trecut, după ce a fost găsit vinovat pentru implicarea sa într-o serie de infracțiuni financiare.

Mircea Rusu a fost eliberat din închisoare / foto: colaj Facebook
Mircea Rusu a fost eliberat din închisoare / foto: colaj Facebook

Interpretul celebrelor melodii „Omul bun și pomul copt” și „Iarba verde de acasă”, Mircea Rusu, acum în vârstă de 68 de ani, a fost eliberat din închisoare. Cântărețul a ajuns în spatele gratiilor la începutul anului trecut, după ce a fost găsit vinovat pentru implicarea sa într-o serie de infracțiuni financiare comise în timpul mandatului său de primar al localității Band din jud Mureș.

A fost condamnat pentru complicitate la delapidare și instigare la delapidare, dar a executat un an și jumătate din pedeapsa de trei ani.

Reiau azi salutul meu din ogradă, locul conexiunilor optime cu lumea, cu cerul, cu cântul și cuvântul. Primul drum a fost la Mica si Ticu. Cu Paula, Gabi și Adi am aprins lumânari si am stat așa cu ei. Am adormit târziu în noapte, iar acum trimit spre voi acest semn de bun găsit. Tuturor, sănătate și iubire!”, este mesajul artistului după detenție, publicat acum câteva zile pe pagina sa personală de Facebook.

Mircea Rusu a fost eliberat din închisoare

Mircea Rusu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai anilor ’90, lansând hituri care au răsunat la nivel național și au stabilit recorduri impresionante, cât și fost primar timp de trei mandate în comuna Band din Mureș, a publicat luni, 12 august, un alt mesaj, prin care le-a mulțumit tuturor celor care l-au felicitat de ziua lui.

Ziua bună, vieții cunună! Cu mulțumiri că mi-ați fost alături de ziua mea cu urările voastre și gândurile bune. Vă mai amintiți acest cântec? Îl dedic păsărilor din fiecare. Sănătate și iubire!”, este mesajul publicat lui, 12 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net