Mirela Retegan, apel emoţionant pentru copiii sărmani

Fondatoarea „Găştii Zurli”, Mirela Retegan, iubită de mii de copii din toată ţara, le răspunde cu aceeaşi dragoste micuţilor şi caută să-i ajute pe cei nevoiaşi.

A lansat o amplă campanie de strângere de ghetuţe. I-am cumpărat fiicei mele o pereche de ghete şi m-a fulgerat un gând: oare câte mame din România nu pot face asta? Ce-ar fi să donăm fiecare, noi, cei care putem şi vrem, o pereche de ghete/cizme? Mai sunt 7 săptămâni până la Moş Nicolae. Eu strâng ghetele şi le dau mai departe prietenelor care ştiu cui să le împartă. Ele cunosc toţi copiii sărăcuţi din cele mai îndepărtate cotloane. Încalţă un copil, toamna aceasta! Ne mobilizăm?”, a scris Mirela Retegan pe pagina sa de socializare.

Mesajul a primit sute de aprecieri, comentarii şi distribuiri. Vedeta propune oamenilor să aducă la concertele ei încălţări noi sau rămase mici de la copiii lor, să le împacheteze frumos şi să scrie mărimea pe pachet. Campania începe pe 6 octombrie şi se încheie pe 30 octombrie, cu spectacolul de la Bucureşti.

america express vedete concurenti 2022 jpg
caine furios jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
oana roman si marius elisei
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina