Monica Anghel, ravisantă la o gală, cu soțul și fiul. Ce mare s-a făcut Aviv!

Lume bună, vedete, ținute elegante și premii. Acestea au fost ingredientele galei "ISuccess", care s-a desfășurat luni, 20 decembrie, la un celebru centru de evenimente din Capitală. Monica Anghel a atras toate privirile atunci când a apărut la brațul soțului.

Monica Anghel, alături de fiul ei, pe vremea când acesta era la grădiniță. Foto: Facebook
Monica Anghel, alături de fiul ei, pe vremea când acesta era la grădiniță. Foto: Facebook

Luna decembrie este luna festivităților la care se decernează premii. În limita restricțiilor impuse de situația pandemică, organizatorii au dat drumul evenimentelor de final de an. Gala "ISuccess", care a avut loc luni seara, a reunit personalități din toate domeniile iar aparițiile lor au fost demne de covorul roșu. Ne-a atras atenția distinsa Monica Anghel, care a venit alături de soțul ei, Marian Caraivan, poreclit Guchi, fost ofițer SPP. Alături de ei a fost și fiul lor, Aviv Alexandru Anghel, care a împlinit 11 ani pe 10 septembrie. Este un adevărat flăcău, înalt aproape cât mama lui, și care a arătat foarte elegant cu costum și cravată. 

image

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme

Monica Anghel își menține silueta, după ce a reuşit să slăbească nu mai puţin de 40 de kilograme. Oată cu această transformare, solista şi-a schimbat şi stilul vestimentar, optând mai mult pentru haine mulate, care îi evidențiază formel, și mai puțin pentru ținute largi, unisex.

Monica Anghel fost nevoită să slăbească din cauza operaţiei la coloană pe care a suferit-o în 2017, iar de-a lungul timpului a dat jos nu mai puţin de 40 de kilograme. Mai mult de atât, acum artista face sport, peste 600 de abdomene pe zi şi se simte mai bine ca niciodată. ”Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie”, a povestit solista, la Antena Stars. Ea a oferit câteva sfaturi despre dietă, dezvăluind care au fost alimentele pe care ea le-a inclus în dieta pentru slăbit. ”Dimineaţa la prima oră mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncam 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

La gala la care a venit Monica Anghel au mai fost prezente, tot în ținute spectaculoase, solistele Ruby și Andreea Bălan.

Andreea Bălan, superbă în albastru. Foto: Gheorghe Chelu
Andreea Bălan, superbă în albastru. Foto: Gheorghe Chelu
Ruby a purtat un costum roz aprins. Foto: Gheorghe Chelu
Ruby a purtat un costum roz aprins. Foto: Gheorghe Chelu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net