Monica Pop, criticată dur de mama ei în fața viitorului soț. Ce a putut să spună înainte de căsătoria celor doi: „Fii atent că e...”

Monica Pop (71 de ani) a fost dur criticată de mama ei în fața celui cu care avea să se căsătorească. Cu toate acestea, cei doi nu s-au lăsat intimidați și au ajuns să trăiască cea mai frumoasă poveste de dragoste. Ce mărturisiri a făcut celebrul medic despre relația cu Mircea Pop.

Monica Pop, despre căsătoria cu Mircea Pop
Monica Pop, despre căsătoria cu Mircea Pop

„Am văzut că viitoarea mea soacră pusese ochii pe mine”

Monica și Mircea Pop sunt împreună de 40 de ani, însă puțini sunt cei care știu cum și-au început relația. Vedeta l-a cunoscut pe soțul ei în timp ce era de gardă, la spital și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. În cadrul unui interviu, aceasta a povestit cum au reacționat părinții lor atunci când între ei s-a înfiripat idila.

„În decembrie l-am cunoscut pe soțul meu, care avea mama internată la Floreasca. Exista o suspiciune de cancer de sân, care nu s-a confirmat, era un hematom. Eu am intrat în sală, alături de chirurgi, mâna a treia. Am văzut că viitoarea mea soacră pusese ochii pe mine sau cel puțin așa credeam eu atunci. Tot zicea: „Când te poate găsi fiul meu ca să stați de vorbă?. „Nu e nevoie să stăm de vorbă, că stau de vorbă cu dvs., i-am răspuns eu. Știam eu că așa vrea să facă. Și, într-o seară, a venit fiul ei, când eu eram de gardă.

Soțul meu s-a purtat foarte frumos întotdeauna și mi-a înțeles durerea. Mi-a propus să ne căsătorim, iar eu i-am spus că nu vreau nimic. Și a zis: „Bine, eu stau să te aștept până vrei!. Mătușa mea, sora mamei, spunea să facem măcar o logodnă, că „nu e frumos să stați așa. Pe vremea aceea, vă dați seama… Până la urmă, ne-am hotărât și i-am dat telefon mamei.

 I-am spus că am cunoscut pe cineva, că probabil vom rămâne împreună și să vină să îl cunoască. A venit mama. Asta este de pomină. Cu avionul a venit de la Bacău. În aeroport la Băneasa, l-a văzut pe soțul meu, care este foarte înalt, și i-a zis: „Dumneata ai avut o pneumonie. Era prima oară când îl vedea. El i-a confirmat: „Da, doamnă, am avut o pneumonie în armată”, a povestit Monica Pop pentru Viva.

„Mama i-a spus numai rele despre mine viitorului meu soț”

Mama Monicăi Pop a fost destul de reticentă în ceea ce privește relația fiicei sale cu viitorul soț. Aceasta a criticat-o dur în fața bărbatului, spunându-i că „este rea de gură” și nu este „o mare gospodină”. Cu toate acestea, Mircea Pop nu s-a lăsat influențat și a fost convins că își va împărți tot restul vieții cu aleasa inimii lui.

„Soțul meu e inginer chimist și cercetător, cu premiul Academiei. Este un băiat deosebit. Să vedeți ce a urmat! Mama a stat două zile cu noi. A treia zi am fost invitați la masă la sora ei. Înainte de a ne așeza la masă, i-a spus: „Eu aș vrea să stau de vorbă cu dumneata, între patru ochi.. S-au dus în bucătărie, iar eu și mătușa mea am ascultat la ușă. Ea avea simțul umorului, maică-mea nu. A început: „Domnule, eu văd că ești băiat serios. Îți dai seama ce faci?. El i-a spus: „Stăm de două luni împreună, ne împăcăm foarte bine. Vă rog să fiți de acord!

 Mama i-a replicat: „Dumneata știi ceva despre Monica? Să știi un lucru, Monica nu e asta! A pierdut-o pe bunica ei. A fost viața ei și acum se poartă altfel. Ea nu e așa.. El i-a replicat: „Dacă noi ne împăcăm bine, vă rog să fiți de acord!

Mama a continuat: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital, de gardă.. El nu s-a lăsat intimidat: „Nu am nevoie de menajeră. Am 32 de ani. Cum am stat singur până acum, nu e nicio problemă.. Mama i-a spus numai rele despre mine viitorului meu soț. Când s-a terminat discuția, mama i-a zis: „Văd că nu te pot convinge. 

Dacă v-ați hotărât, foarte bine, să fiți fericiți! Dar vreau să știi un lucru, reclamații ulterioare nu primesc. Să nu vii să spui că am avut dreptate. Eu ți-am spus!. A plecat soțul meu și i-am zis: „Mama, un cuvânt bun nu ai găsit despre mine? Măcar că am învățat bine…. „Știi, draga mamei, el acum vede numai ce ai bine, lasă să știe că ai și mai puțin bune. Vedeți, ardeleanul corect, totuși: „Acum vede numai calități. Lasă să știe că ai și defecte, iar eu mi-am făcut datoria să îi spun..

Tata a venit acolo cu trenul, la ceva timp după mama. Când a coborât din tren, a spus: „Eu sunt de acord cu tot ce vreți voi și facem cum vreți. S-au împăcat foarte bine tatăl meu și soțul meu”, a mai povestit Monica Pop pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Shakira este într-o relaţie cu Gerard Pique
jennifer lawrence gettyimages jpg
banner gabriella nastas si Kamara png
image png
banner pepe png
image png
banner raluca pastrama png
banner sarah Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net