În ce relații au rămas Monica Pop și Adriana Bahmuțeanu, după scandalul-monstru de acum 9 ani: „A fost o discuție foarte neplăcută”

Scandalul dintre medicul Monica Pop și Adriana Bahmuțeanu a început în urmă cu 9 ani, în 2015, când au avut o discuție aprinsă în cadrul unei emisiuni TV, după ce Silviu Prigoană a povestit că se sfătuiește cu doctorița în legătura cu sănătatea copiilor lor, iar ulterior Monica Pop a dat-o în judecată și lupta a continuat la tribunal. Acum, invitată în podcast-ul „40 de întrebări” cu Denise Rifai, medicul a dezvăluit în ce relații au rămas cele două.

Monica Pop, adevărul despre scandalul cu Adriana Bahmuțeanu / foto: colaj Click!
Monica Pop, adevărul despre scandalul cu Adriana Bahmuțeanu / foto: colaj Click!

În 2015, Monica Pop a discutat, în cadrul unei emisiuni TV, despre problemele cu care se confruntau cei doi copii ai lui Silviu Prigoană și ai Adrianei Bahmuțeanu. „Bahmuțeanca” a intervenit ulterior telefonic și i-a adus medicului mai multe acuzații. Doctorița a dat-o în judecată, lupta continuând astfel la tribunal. Judecătorii i-au dat câștigat de cauză Adrianei Bahmuțeanu, atât în primă instanță, cât și după ce celebrul oftalmolog a făcut recurs.

Acum, după 9 ani de la scandalul care a ținut primele pagini ale ziarelor, Monica Pop a vorbit pentru prima dată despre cearta dintre cele două în cadrul podcast-ului „40 de întrebări”, cu Denise Rifai, și a dezvăluit în ce relații sunt în prezent.

Monica Pop: „Nu este adevărat. Suntem în relații ...”

„Bineînțeles că m-am împăcat cu Adriana Bahmuțeanu și nu a fost deloc așa. Într-adevăr, a fost o discuție foarte neplăcută. Pe copii i-am avut pacienți de când erau mici. A venit domnul Prigoană cu ei la mine, înainte de a fi discuția asta, care a avut loc la domnul Brancu, alături. Am văzut copilul cel mare că era trist. Era trist, clar. Mi-a fost milă de el într-un fel și am înțeles situația lor. Nici vorbă de 30.000 de euro (că ar fi cerut daune n.r).

Într-adevăr, am făcut un proces, s-a clasat, deci nu i-au făcut nimic nici ei, nici mie. Nici vorbă de 30.000 de euro. Nu este adevărat. Suntem în relații foarte bune și foarte civilizate. Am fost la ea la podcast, cred înainte de pandemie. În orice caz, relațiile sunt bune. Nu îmi place să am relații tensionate cu cineva, chiar dacă eu sunt mai vulcanică”, a mărturisit Monica Pop, în cadrul podcast-ului „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
image
actualitate.net
image
actualitate.net