Motivul pentru care Ghiță Ciobanul nu merge de ani buni, vara, în vacanță: „Nu prea se poate!”

#Exclusiv Click!

Ghiţă Ciobanul (38 de ani), pe numele său real Gheorghe Dănuleţiu, care a devenit cunoscut în 2013, după ce a filmat o reclamă la o companie de telefonie mobilă, a declarat pentru Click! că, din cauza programului încărcat pe care îl are la stână, atât el, cât și soția sa, nu vor avea concediu în această vară...ci tocmai în toamnă.

Ghiță Ciobanul este împreună cu soția lui, Andreea, de mai bine de zece ani și sunt mai bine ca niciodată! Cei doi au doi copii împreună…pe Andrei și Georgi, de care au mare grijă, și muncesc din greu, zi și noapte, pentru a nu le lipsi nimic de pe masă.

Ciobanul – vedetă din reclamele de la compania de telefonie mobilă, ne-a mărturisit că, atât el, cât și familia sa, vor merge în vacanță peste câteva luni, deoarece până atunci au mult de muncă.

„Nu mai avem cu cine să lucrăm”

„Vara noi tot timpul suntem la muncă, la noi la stână, în general iarna noi avem mai mult timp liber. Soția, poate vrea vacanță, și eu vreau multe, dar nu prea se poate, așa este la noi. Oameni nu mai avem cu cine să lucrăm, că nu le place munca, nu le mai place să muncească, așa că am rămas noi doi și cam atât. O să mergem în vacanță din octombrie în colo, momentan suntem cu munca.

Avem în total 1.500 – 1.600 de oi. Sunt multe, da. Eu în general mă ocup de ele, iar soția se ocupă să facă brânză. Păstrăm o tradiție pe care o moștenim din tată în fiu. Am mai auzit tot felul de persoane, cum ar fi primari care se laudă că au oi...aia nu sunt ciobani adevărați, noi suntem ciobani adevărați că doar asta facem și așa am văzut la părinții noștri. Este moștenire din tată în fiu”, a declarat Ghiță Ciobanu, pentru Click!

Click! spune

Ghiță și Andreea s-au cunoscut în 2012, când acesta era baci la oi în zona Zalău. S-au căsătorit un an mai târziu și au făcut o nuntă tradițională la Căminul Cultural din sat, în prezența prietenilor și a celor două familii. Chiar dacă timpul a trecut, iubirea și respectul dintre aceștia nu a dispărut, așa că atunci când este o zi specială din an, Ghiță Ciobanul nu uită să fie atent cu femeia care l-a făcut tată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net