„Mulțumim bunului Dumnezeu” Maria Ciobanu, momente de panică după ce s-a întors în România. Ce a pățit soțul artistei

Maria Ciobanu a trecut recent prin momente de panică. La scurt timp după întoarcerea în România, soțul ei a suferit un accident. Întreaga familie a fost îngrijorată de starea lui de sănătate.

Maria Ciobanu, momente de panică după ce s-a întors în România / foto: arhiva Click!
Maria Ciobanu, momente de panică după ce s-a întors în România / foto: arhiva Click!

Maria Ciobanu, care s-a întors de două luni în România din SUA, unde a locuit o bună perioadă de timp, șase ani, a trecut recent prin momente dificile. Soțul ei, Mircea Cîmpeanu, a suferit un accident, care i-ar fi putut fi fatal. Bărbatul, fost baschetbalist, în vârstă de 85 de ani, s-a împiedicat, a căzut și s-a rănit grav la cap. Ionuț Dolănescu a povestit care este starea de sănătate a acestuia, precizând că mama lui s-a speriat destul de tare, dar este bine.

Mulțumim bunului Dumnezeu, mama este sănătoasă! În schimb, soțul mamei are probleme de sănătate. Zilele trecute, s-a împiedicat în curte, a alunecat și s-a lovit la cap. Dânsul a fost baschetbalist, este o persoană de vreo 2 metri, vă dați seama”, a spus Ionuț Dolănescu, pentru cancan.ro.

Mircea Cîmpeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale

În urma rănii pe care a suferit-o la cap, Mircea Cîmpeanu a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost fost dus de urgență la spital.

Accidentul a avut loc cu câteva zile înainte de un moment important. Camelia, sora lui Ionuț, sosise și ea din Los Angeles în România și se pregătea pentru o reuniune de familie. Mircea Cîmpeanu a trecut cu bine peste acest eveniment nefericit, astfel că nu a fost nevoie de anularea planurilor de familie.

Maria Ciobanu și soțul ei, Mircea Cîmpeanu, s-au întors în România acum două luni, pentru că asta a fost dorința ei și au decis să rămână definitiv acasă. Cei doi au o casă în Sectorul 6 al Capitalei și este locul unde se simt cel mai bine și unde își găsesc liniștea. Artista a locuit timp de mulți ani în America, însă și-a dorit mereu să revină în țară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
banner Dinu Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net