N-ai timp să gătești de sărbători? Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Paștele se apropie cu pași reprezi, iar familiile se pregătesc intens de ziua cea mare. Mulți așteaptă cu sufletul la gura să petreacă momente prețioase în jurul mesei încărcate cu bunătăți alături de cei dragi. Masa de Paște reprezintă mai mult decât un simplu prânz sau cină, este un moment de reuniune și conexiune între membrii familiei. Doar că, uneori, nu avem timp să pregătim preparatele așa cum se cuvine și încercăm să apelăm la restaurante. Iată ce propune meniul de Paște la restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu și cât costă.

Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu
Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cât costă meniul de Paște la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu 

Cei care nu au timp să gătească de Paște, însă tot vor să aibă parte de deliciile tradiționale la masa în familie, trebuie să știe că pot consulta meniul propus de restaurantul lui chef Scărlătescu. Atenție, însă! Pentru a avea parte de o masă îmbelșugată cu mâncare ca la mama acasă, doritorii trebuie să scoată bani buni din buzunar.

Din lista de preparate propuse de restaurantului lui chef Scărlătescu nu lipsesc pasca, sarmalele, friptura și ciorba de miel, drobul sau cozonacul. O porție de 27 de sarmale din selecția restaurantului condus de chef Cătălin Scărlătescu este evaluată la 137 de lei, iar o oală de 2,4 litri de ciorbă de miel este disponibilă la prețul de 117 lei. Pentru cei dornici să se bucure de o friptură de miel delicioasă, costul pentru un kilogram se apropie de 200 de lei, în timp ce stufatul este listat la 179 de lei.

În plus, salata de bouef este disponibilă la 75 de lei pe kilogram, în timp ce un platou tradițional, cuprinzând jumări, chiftele, salată de vinete și cârnați, este oferit la aproximativ 120 de lei. De asemenea, un set cu pască și cozonac se apropie de 200 de lei. Pentru cei interesați să își organizeze masa de Paște cu preparate semnate de Cătălin Scărlătescu, totalul pentru un meniu complet ar putea ajunge la cel puțin 1150 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net