Nicola, dependentă de sport la 53 de ani! Uite ce rutină zilnică are

Nicola vrea să arate perfect la vară! S-a apucat de sport şi a devenit dependentă de sală. Îi place foarte tare să facă orice fel de mişcare. Ba merge la sală şi face sport, aqua gym, zumba şi ridică greutăţi, ba aleargă în parc, sare coarda şi urcă scările, atunci când timpul îi permite.

Nicola face sală în fiecare zi
Nicola face sală în fiecare zi

Cum se menţine Nicola la cei 53 de ani ai săi? Cu mult sport şi alimentaţie sănătoasă! Cântăreaţa ne-a povestit special pentru Click! ce îi place să facă cel mai mult în materie de mişcare.

“Merg în fiecare zi la sală şi stau de la o oră în sus, depinde cât timp am. Îmi place foarte mult sala unde merg acum, au nişte clase foarte mişto, antrenori foarte buni, condiţii, m-am ataşat foarte tare de sistemul ăsta, mi-a plăcut, îmi merge foarte bine.

De doi ani fac sală la ei. Eu am luat-o treptat. Am cochetat cu aqua gym acum 4 ani, mi-a plăcut, doar că era distanţa foarte mare până la sală. Nu am fost sedentară niciodată. Am fost foarte activă! Dacă trecea o zi fără să alerg, mergeam mult pe jos, la mine cam pe la 17.000 - 18.000 de paşi pe zi, cam în fiecare zi, băteam recorduri", a spus Nicola.

Face sport constant de doi ani

"De doi ani şi ceva fac sport, dar când faci sport intri într-un ritm anume, mai ales dacă ai antecedente şi ai făcut sport de performanţă, începe să se vadă, se dezvoltă musculatura mai repede, musculara este mai grea, dar te subţiezi în centimetri…

În timp, normal că arzi grăsimile, începi să le elimini, te remodelezi, depinde ce lucrezi. Eu la sală fac şi sală, cu aparate, greutăţi, gantere, şi mă duc şi la clase şi nu doar la zumba, sunt diverse clase care îmi plac, îţi alegi unde vrei să te duci”, a povestit Nicola pentru Click!

Atunci când vremea îi permite, artista alergă sau sare coarda în parcul IOR din Capitală
Atunci când vremea îi permite, artista alergă sau sare coarda în parcul IOR din Capitală

Ce regim alimentar urmează Nicola

Când s-au închis sălile, în pandemie, Nicola a reînceput să alerge. „Eu am făcut atletism în adolescenţă şi am fost foarte foarte fericită în momentul în care am reuşit să alerg la fel de mulţi kilometri precum făceam în adolescenţă, în parc fac şi scări, se combina.”

Artista ne-a mărturisit şi ce mănâncă de când face atât de mult sport: „Când faci sport mai intens trebuie să fii atent, să mănânci multă proteină, mănânc de toate, şi salate, şi carne, carne multă şi îmi permit nişte dulce, dar nu mult”.

A dat toate hainele care nu îi mai vin

Ce a făcut Nicola cu hainele care nu-i mai veneau? „Toate hainele pe care le-am purtat înainte şi simţeam că nu pot fi modificate, le-am dat. Pur şi simplu am dat saci de haine, pentru că am zis că nu mai trebuie să le ţin în casă că nu mai vreau să mă îngraş niciodată. Mai am hanorace oversize că sunt la modă şi îmi plac”, spune, motivată, Nicola!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net