Anamaria Ene, din trupa 6Teens, a slăbit 40 kg într-un an: «Am fost criticată pentru că eram grasă»

Ultima actualizare:

Anamaria Ene, una dintre solistele trupei 6Teens, a împlinit 20 de ani pe 20 februarie. Anamaria și-a serbat ziua de naștere, eveniment la care am participat și noi, și unde am aflat că solista, care este acum ca trasă prin inel, a avut cândva 90 de kilograme. Iată povestea ei!

Anamaria Ene
Anamaria Ene

Una dintre solistele din trupa 6Teens are o poveste extrem de interesantă, căci de la 90 de kilograme a ajuns să slăbească, într-un an și ceva, 40 de kilograme. "Am fost foarte criticată pentru că eram grasă, mă simțeam foarte complexată, eram alt om fizic și psihic față de cum sunt acum. Simțeam că nimeni nu mă place pentru că eram așa, mă îmbrăcăm în haine foarte largi, eram retrasă, a fost un coșmar să trăiesc toate lucrurile acestea.

Până când într-o zi am spus stop, de atunci m-am apucat de slăbit, mi-am creat singură o dietă. Și așa, într-un an și ceva, am slăbit 30-40 de kiligrame. De vreo 4 ani am rămas la o greutate constantă. Pentru mine a fost o schimbare enormă, fizic sunt alt om, plin de energie, mereu cu zâmbetul pe buze. Ca persoană sunt însă la fel cum eram și înainte. Tot parcursul meu m-a schimbat enorm într-o versiune foarte bună a mea", ne-a povestit Anamaria Ene.

Anamaria ene Cântă de la 2 ani

Solista face parte din trupa "6Teens", alături de alți patru colegi, doi băieți și două fete. Ea ne-a povestit cât de mult iubește muzica și teatrul. "De la vârsta de 2 ani am început să cânt prin casă piesa lui Smiley «O mașină parcată pe dos». Părinții, văzând cât de mult iubesc muzica, m-au dus de la 10 ani la corul «Carmina Tenera», unde am făcut 4 ani și am multe premii câștigate și multe spectacole.

Am fost un an la liceul Dinu Lipatti, am făcut harpă, dar din anumite motive n-am mai rămas acolo. Am făcut canto cu fetele de la trupa Bambi și cu Lora, iar în prezent fac la școala Mariei Stepovenco și a Mellinei. Pentru mine este cea mai bună școală de canto. Am făcut 2 ani teatru, am jucat într-un musical, «Dacă noi ne iubim», am jucat de două ori la TNB, la Sala Palatului de două ori, în Belgia, pentru comunitatea română, cât și în Timișoara, Cluj, Buzău, Constanța etc. Profesoara mea de teatru a fost Julieta Georoiu", ne-a povestit tânăra.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net