Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru! Detalii scandaloase

Puțină lume știa de legătura care a existat între Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu (41 de ani). În cartea «Dresori de lei și de fraieri, scrisă de Codin Maticiuc, a fost dezvăluit momentul în care frumoasa brunetă l-a cunoscut pe fratele lui Sile Cămătaru. Nicoletei Luciu nu i-a căzut bine această dezvăluire și s-a hotărât să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru.

Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru Foto: Arhivă personală
Nicoleta Luciu îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru Foto: Arhivă personală

Nuțu Cămătaru a vorbit în cartea sa despre relația amoroasă cu o faimoasă prezentatoare TV de la noi, fără să îi dea, însă, numele real. A fost dezvăluit în presa tabloidă că este vorba de nimeni alta decât Nicoleta Luciu. Dreăt urmare, vedeta este hotărâtă să îl dea în judecată pe celebrul interlop.

«X, prezentatoarea TV, l-a văzut în Herăstrău la o terasă și i-a trimis un bilețel la masa că vrea să-l cunoască. A mers direct pe cameră în ziua aia! Majoritatea sunt măritate și cu copii acum. Le facem rău… Le bat bărbații când citesc cartea», a spus Nuțu Cămătaru la lansarea cărții.

«Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău.

Am plecat la mare direct de acolo. La Hotel Mamaia, îmi amintesc clar. M-am trezit de dimineață și am coborât la micul dejun să mă văd cu un fin din Constanța. Când am urcat și mi-a deschis ușa, am crezut că am greșit camera. Atât de urâtă era dimineața, nemachiată!», așa este descrisă Nicoleta Luciu de Nuțu Cămătaru.

Nicoleta Luciu e foc și pară după dezvălurile făcute în carte

Luciu s-a retras din viața publică Foto: Instagram
Luciu s-a retras din viața publică Foto: Instagram

Se pare că vedeta TV s-a hotărât să meargă până în pânzele albe pentru al face pe fratele lui Sile Cămătaru să plătească. Bruneta vrea să îl dea în judecată pentru prejudiciu de imagine. Ea nu a dorit să nege, dar nici să confirme faptul că este vorba despre ea în carte.

«Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică.», au declarat surse apropiate de vedetă, pentru playtech.ro.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo de aproape 10 ani și are patru copii Zsolt Jr și tripleții Kim, Kevin şi Karoly. Superba brunetă s-a retras din viața publică în urmă cu câțiva ani, s-a mutat la Miercurea Ciuc și s-a concentrat mai mult pe viața de familie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net