O nouă tragedie în lumea teatrului. Marina Mălâia s-a stins din viață la doar 37 de ani: „E pământul tot mai plin de suflete tinere”

Este doliu în inima Teatrului de Comedie din București, după ce o tânără regizoare în vârstă de doar 37 de ani, Marina Mălâia, s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Anunțul cumplit a fost făcut de Teatrul de Comedia, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

Marina Mălâia / foto: Colaj Click!
Marina Mălâia / foto: Colaj Click!

Colegii de breaslă, dar și fanii și apropiații acesteia sunt profund îndurerați. Marina era tânără, talentată și dedicată meseriei sale, mai ales că avea toată viața înainte. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i prelungi durata vieții. 

Marina Mălâia s-a stins din viață în urmă cu o zi

Regizorul tehnic Marina Mălâia s-a stins din viață în data de 26 aprilie. Din anunțul trist făcut de Teatrul de Comedie, aflăm că tânăra suferea de o boală cumplită, care a fost mai puternică decât ea. 

„Anunțăm cu regret că încă un membru a mai părăsit familia Teatrului de Comedie! Colega noastră, Marina Mălâia, regizor tehnic, a pierdut ieri, la vârsta de numai 37 de ani, lupta cu o boală necruțătoare.

Transmitem condoleanțe familiei, prietenilor și apropiaților!", a transmis Teatrul de Comedie pe Facebook.

„E pământul tot mai plin de suflete tinere”

La scurt timp de la aflarea veștii au început să curgă și comentariile oamenilor. În sprijin pentru familie și în amintirea acesteia, i-au transmis, fiecare, un ultim mesaj:

„Oh! Condoleanțe celor dragi! E incredibil! Cât de tânără era! Dumnezeu să o odihnească!",

„Dumnezeu să o odihnească în pace! E pământul tot mai plin de suflete tinere",

„Dumnezeu s-o odihnească şi să aibă grijă de sufletul ei tânăr, iar familiei sincere condoleanţe şi Dumnezeu să le ofere puterea şi tăria necesară pentru a depăşi cu bine tragedia",

„O femeie extraordinară, plină de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze, imi pare foarte rău. Condoleanţe", sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe şi compasiune.

Maia Morgenstern, mesaj plin de durere după aflarea veștii morții Marinei

Maia Morgenstern nu mai are nevoie de nicio prezentare, ea fiind deja una dintre figurile cele mai importante, cunoscute și respectate actrițe românești. Și ea face parte din rândul colegilor de breaslă ai Mădălinei, care și-au arătat profundul regret față de moartea acesteia.

„Condoleanțe! Cumplită veste!”, a scris Maia Morgenstern în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net