O recunoști? Este interpreta uneia celebre melodii românești, a fost urmărită și declarată moartă de Securitate, iar soțul o otrăvea

Ultima actualizare:

Mihaela Mihai, cunoscută pentru interpretarea uneia dintre cele mai frumoase melodii din muzica românească, "De-ai fi tu salcie la mal", are o poveste de viață tulburătoare, plină de momente exrem de dureroase.

Mihaela Mihai. Foto: arhiva.
Mihaela Mihai. Foto: arhiva.

Primul său mariaj a fost cu nepotul lui Mihail Sadoveanu

Născută într-o familie marcată de pierderi timpurii, Mihaela a trebuit să facă față unei copilării dificile, orfan de tată și cu o mamă care s-a recăsătorit. Cu toate acestea, a găsit alinare în muzică și și-a urmat pasiunea, absolvind Conservatorul Național de Muzică din București.

Primul său mariaj, la o vârstă fragedă (18 ani), a fost cu Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu. Cu toate presiunile și obstacolele, Mihaela a continuat să-și urmeze inima. Dar umbra tragediei și-a făcut apariția din nou când s-a căsătorit cu Maxime Dufour, un francez gelos și posesiv, care a transformat viața artistei într-un coșmar de violență psihologică și abuz.

Al doilea soț o droga ca să o facă dependentă de el

Maxime Dufour, o droga în mod constant, încercând să o facă dependentă de el. Însă, cu toată suferința și teroarea, Mihaela a găsit curajul să scape și să-și refacă viața.

<Te-am văzut, ți-ai făcut semne cu ăla>. Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut”, a spus artista într-un interviu mai vechi.

Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: Eu plec", a adăugat ea.

Al treilea mariaj a fost cu Dumitru Ciaușu, ambasadorul României la Paris. A durat până în 2000. După despărțire, artista s-a întors în țară.

Povestea sa s-a întors întotdeauna către România, unde a avut de înfruntat interdicții și presiuni din partea regimului comunist, ea fiind urmărită și declarată moartă de Securitate

Dorința ei de a-și vedea dosarul de la Securitate reflectă lupta sa constantă pentru a face față trecutului și pentru a obține adevărul despre ce s-a întâmplat cu ea în timpul regimului comunist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net