Oana Radu, bună de plată. A pierdut procesul cu fostul soț

Oana Radu i-a deschis trei procese fostului său soț, antrenorul Cătălin Dobrescu. Vedeta a pierdut deja prima luptă, după ce magistrații i-au respins cererea de a-i pune sechestru judiciar fostului partener. De asemenea, cântăreața este bună de plată, fiind nevoită să achite cheltuielile de judecată.

Oana Radu și fostul soț / foto: Social media
Oana Radu și fostul soț / foto: Social media

Separarea dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu a ținut ocupate primele pagini ale ziarelor. După ce au divorțat, artista s-a trezit în fața unei situații neplăcute: și-a acuzat fostul soț de faptul că a avut un comportament neadecvat și că a plecat din apartamentul lor cu mai multe bunuri. De asemenea, acesta i-ar fi cerut și anumite sume de bani.  

Oana Radu, prima luptă pierdută în procesele cu fostul soț 

Primul proces are ca obiect partajul de bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial, al doilea proces are ca obiect sechestrul judiciar, iar al treilea proces are ca obiect excluderea asociatului.

Ieri a avut loc un nou termen în procesul ce are ca obiect sechestrul judiciar, în care cântăreața Oana Radu are calitatea de reclamant, iar antrenorul Cătălin Dobrescu are calitate de pârât. 

Conform informațiilor puse la dispoziție de site-ul spynews.ro, Oana Radu este nevoită să îi plătească fostului soț suma de 2.000 de lei - cheltuieli de judecată. De asemenea, cântăreața are dreptul să facă apel în maxim cinci zile de la pronunțarea deciziei, asta dacă consideră că cererea i-a fost respinsă fără motiv și contestă așadar pronunțarea făcută. De asemenea, tot pe 23 aprilie magistrații i-au respins cererea cântăreței Oana Radu, aceea de a-i pune sechestru judiciar lui Cătălin Dobrescu.

„Respinge cererea. Obligă reclamanta să plătească pârâtului Dobrescu Cătălin Elvis suma de 2.000 lei reprezentând cheltuieli de judecată. Cu drept de apel, care se va depune la Tribunalul Dolj, în termen de 5 zile de la pronunţare. Pronunţată astăzi, 23.04.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman e1659591130871 jpg
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net