Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! Cum s-au fotografiat cei doi

Pare că Oana Roman și Marius Elisei au revenit la sentimente mai bune, după ce vedeta TV declara în urmă cu doar câteva săptămâni că în casa lor s-a instaurat din nou scandalul. Cei doi parteneri s-au fotografiat recent în timpul unui eveniment, zâmbind larg, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat!

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii Foto: Arhivă personală
Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii Foto: Arhivă personală

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu mai bine de un an, ca mai apoi să găsească rapid calea către împăcare. Recent însă, Oana a dezvăluit pentru Click! că între ea și Marius există din nou divergențe, fetița lor, Isabela, fiind atunci extrem de afectată de aceste certuri.

Vezi aici mai multe detalii: Dramă în familia Oanei Roman! Fiica vedetei suferă îngrozitor: «Sunt neînțelegeri și divergențe mari între mine și Marius»

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună după zvonurile despărțirii

Din spusele Oanei, părea că se va ajunge inevitabil la despărțire, din nou, însă se pare că în prezent ea și Marius au găsit din nou armonia în relație. Nu știm exact doar dacă de dragul fetiței lor sau nu, cert este că cei doi s-au afișat recent împreună în cadrul unui eveniment, mai exact nunta unui prieten de familie, ca un cuplu fericit.

Oana Roman a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care ea și Marius Elisei zâmbesc și par lipsiți de griji și de probleme. 

Nu rata și: Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei!

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de o nouă despărțire. Care sunt motivele

Nu știu ce va fi! Nu vreau sa spun mai multe din cauza copilului! Dar da, sunt neînțelegeri si divergențe mari între noi la acest moment!”, ne-a declarat Oana Roman, în exclusivitate, luna trecută. 

De asemenea, într-un interviu acordat de curând, Oana Roman a dezvăluit care sunt motivele pentru care apar certuri între ea și Marius Elisei. Se pare că gelozia partenerului ei ar juca un rol important. Cu toate acestea, când vine vorba de fiica lor, Isabela, Oana Roman susține că Marius e un „tată impecabil”. 

Oana a mai mărturisit că educația și creșterea fetiței lor ar fi singurul aspect asupra căruia se înțeleg în totalitate și nu există divergențe. În rest, cei doi ar vedea anumite lucruri „în mod diferit”, a mai explicat vedeta TV.

În urmă cu ceva vreme, aceasta declara, de asemenea, că relația ei cu Marius nu ar merge într-o direcție pozitivă, pe care și-o dorește. În prezent, însă, se pare că și-au mai acordat o șansă, iar timpul va decide și de data aceasta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net