Oana Roman cu un ochi râde, cu altul plânge! Soţul ei este "vinovat"


    Oana Roman a povestit că a fost concediată deşi era gravidă în tre luniFoto: Captură Kanal D
Oana Roman a povestit că a fost concediată deşi era gravidă în tre luniFoto: Captură Kanal D

Ziua de 15 iunie are o semnificaţie aparte în familia Oanei Roman. Cu un an în urmă, prezentatoarea emisiunii "Star Salvator" de la Antena Stars îmbrăca rochia de mireasă. Tot atunci, micuţa Maria Isabela a fost botezată. Evenimentul a reunit nu mai puţin de 400 de invitaţi şi a avut loc la Palatul Ştirbey.

Oana Roman nu se poate bucura pe deplin de primul an de căsnicie. Fericirea vedetei este umbrită de plecarea soţului ei, Marius Elisei. Deşi cei doi ar fi trebui să marcheze aniversarea împreună, din păcate el este plecat de lângă Oana şi fetiţa lor, Maria Isabela. Mezina familiei Roman a scris pe pagina de socializare că viaţa cere sacrificii pentru binele familiei, lasând să se înţeleagă cât de mult îi duce dorul soţului.   

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căs[torit anul trecut şi tot atunci şi-au botezat şi fetiţa
Oana Roman şi Marius Elisei s-au căs[torit anul trecut şi tot atunci şi-au botezat şi fetiţa

"Astăzi se împlineşte un an de la nunta noastră şi de la botezul Isabelei. Un an plin de încercări, dar luminat de iubire şi de un copil atât de minunat pe care îl avem ....Astăzi ar fi trebuit să sărbătorim împreună....însă din nou suntem departe unul de celălalt. Viaţa înseamnă şi sacrificii pentru un bine viitor. Te iubesc şi îţi mulţumesc că m-ai ales să-ţi fiu soţie", a scris Oana Roman pe Facebook, reţea unde a pubşicat şi o fotografie de la nuntă.

Printr-o perioadă de cumpănă a trecut vedeta şi în toamna anului trecut, când soţul ei a fost plecat două luni la muncă în Anglia. Atunci, vedeta nu s-a liniştit sufleteşte decât în preajma sărbătorilor de iarnă, când l-a avut din nou acasă pe Marius.   

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
cub sexy teniswomen png
prințul william, kate middleton  sursa   shutterstock 186607298 jpg
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg