Oana Zăvoranu o desființează pe Loredana Chivu: "Tu muncești noaptea foarte mult"

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu o atacă pe Loredana Chivu cu vorbe dureFoto Instagram
Oana Zăvoranu o atacă pe Loredana Chivu cu vorbe dureFoto Instagram

Oana Zăvoranu își continuă atacurile și în cadrul unei emisiuni tv a declarat că Loredana Chivu este plastică și o denumește "fomistă". Fosta asistentă a lui Dan Capatos nu a rezistat fără s-și exprime punctul de vedere și a intrat în direct prin telefon.

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru aparițiile excentrice de-a lungul anilor și pentru faptul că întotdeauna și-a spus punctul de vedere fără rețineri. Aceasta a atatacat mai multe vedete printre care Daniela Crudu, Lora, Oana Roman, Adelina Pestrițu. 

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night show de la Antena1, Oana i-a aruncat vorbe dure și Loredanei Chivu care și-a să intre în direct să-și apere imaginea. 

"Ai prostit o gramadă de tinere. Ești toxică. Vezi că nu sunt Leo de la Strehaia. Tu muncești noaptea foarte mult. De atâtea buze și de buci, mai ai timp să mă urmărești pe mine unde mă duc? Cum poți să fii atât de psihopată să crezi că eu, Oana Zăvoranu, te-aș întreba pe tine cu ce te îmbraci. Pe când erai la emisiune, nu erai stricată atât de tare", i-a spus Oana Loredanei. 

Chivu a intrat în direct țipând, nereușind să se stăpânească și i-a spus Oanei că ea trăiește pe banii ei și nu și-a îngropat mama spre deosebire de ea. 

"Eu spre deosebire de Oana, nu am îngropat-o pe mama și trăiesc pe banii mei. Nu înțeleg de ce se pomenește numele meu și mă face ea fomistă. Eu nu am o avere colosală dar mă descurc", a reacționat Loredana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net