Paula Seling a păţit-o cu un taximetrist: “Am dat banii pe o lună, pentru jumătate de drum!”

Ultima actualizare:

    Paula Seling a povestit prima ei experienţă la venirea în Bucureştifoto: arhiva personală
Paula Seling a povestit prima ei experienţă la venirea în Bucureştifoto: arhiva personală

Şi vedetele au fost victimele taximetriştilor, iar Paula Selig este una dintre ele. Cântăreaţa a povestit cum a lăsat-o lefteră un şofer de taxi după prima ei cursă în Bucureşti.

Paula Seling şi-a deschis sufletul în faţa Oanei Turcu la emisiunea ei de la Antena Stars şi a vorbit deschis despre ultimii ani din viaţa ei, ba chiar şi-a amintit şi despre un incident mai puţin plăcut pe care l-a avut la venirea în Capitală. “Am urcat într-un taxi, căruia a trebuit să îi dau în drum spre casă, la jumătatea drumului, toţii banii pe o lună. Apoi, m-am obişnuit să negociez cu taximetriştii”, şi-a amintit Paula.

Puţini sunt cei care ştiu că Paula nu şi-a dorit dintotdeauna să fie artistă. Vedeta a vorbit şi despre pasiunile ei şi cum a renunţat la ele pentru a urca pe scenă. “Iniţial voiam să mă fac medic sau profesor de matematică şi fizică”, exact ca mama! Am venit la Bucureşti, bătând la porţile Jurnalismului. Atunci l-am cunoscut şi pe soţul tău, Cristi Brancu, îmi preda presă mondenă. Omul chiar ştie ce spune şi iată că, după atâţia ani se dovedeşte că aşa e!”, a mai spus Paula.

Artista va face mărturisire emoţionante despre conexiunea specială pe care o are cu mama sa şi de ce aceasta nu a venit ani la rândul la concertele ei, dar şi despre frumoasa poveste de dragoste pe care Paula o trăieşte alături de soţul său, Radu Bucura.

image
image
image
image
image
image
lady diana camilla combo jpg
lady diana jpg
Banner sarah prodan
banner oana lis png
banner denisa nechifor png
selena jpg