Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț

Pe 1 mai, Maia Morgenstern, una dintre cele mai respectate actrițe din România, a sărbătorit împlinirea vârstei de 62 de ani. Cu o carieră impresionantă în teatru și film, Maia este cunoscută nu doar pentru talentul său, ci și pentru povestea sa de viață, inclusiv pentru relația sa tumultoasă de iubire cu Claudiu Istodor.

Maia Morgenstern la prima nuntă. Foto: arhiva.
Maia Morgenstern la prima nuntă. Foto: arhiva.

O poveste de dragoste care a rezistat trecerii timpului

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 40 de ani, pe vremea când cei doi erau colegi la facultate. Această întâlnire a fost începutul unei povești de dragoste care a avut parte de numeroase urcușuri și coborâșuri de-a lungul anilor. Cei doi s-au căsătorit la o vârstă fragedă, iar în scurt timp au devenit părinți.

Primii ani ai căsniciei lor au fost plini de bucurie și împliniri, marcând o perioadă în care s-au dedicat și carierei lor artistice. Cu toate acestea, după un deceniu, monotonia a început să se instaleze și relația lor a început să aibă de suferit. Cu toate eforturile lor de a menține flacăra vie, în cele din urmă au decis să meargă pe drumuri separate.

După 21 de ani de la divorț, soarta i-a adus din nou împreună. Povestea lor de dragoste s-a reînnoit, iar Maia și Claudiu au descoperit că încă există iubire și respect reciproc. Pandemia i-a găsit împreună și această perioadă de izolare i-a adus și mai aproape. Astăzi, se bucură de o relație mai solidă și sunt mai fericiți ca niciodată.

Maia Morgenstern și relațiile sale de familie

Din prima căsătorie, Maia Morgenstern are un fiu în vârstă de 39 de ani, Tudor Aaron, și două fiice din alte două relații. Eva Lea Cabiria are 25 de ani și este rezultatul relației dintre actriță și actorul András István Demeter. Această tânără urmează pasiunea artistică a mamei sale, fiind absolventă a Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și poate fi văzută în diverse piese de teatru.

După divorțul de Claudiu Istodor, Maia s-a recăsătorit cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu. Așa a venit pe lume pe Ana Isadora. Ea este pasionată de psihologie și a ales să nu urmeze cariera artistică a mamei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net