Povestea parcursului profesional al Laviniei Goste și a lui Marius Zorilă. Cât de greu le-a fost la început:„Am pornit de jos”

#Exclusiv Click!

Lavinia Goste și Marius Zorilă traversează o perioadă super aglomerată din punct de vedere profesional. Cei doi artiști, soț și soție, care îmbină de minune planul personal cu cel profesional, sunt extrem de ceruți la evenimente.

Și pentru că au un program încărcat și este încă luna dragostei, atât Lavinia, cât și Marius, încearcă să petreacă mai mult timp de calitate împreună. Într-o pauză de studio, Lavinia Goste și-a amintit cum au pornit amândoi de jos și cu muncă și perseverență au construit tot ceea ce au astăzi.

După ce ne-am căsătorit, pe 5 iulie 2009, nu aveam unde să stăm. În cartierul Latin am locuit prima dată după ce ne-am mutat dintr-o garsonieră în care pur și simplu nu avem loc", și-a amintit îndrăgita artistă!

Nu le-a fost deloc ușor la început, dar acum când privesc în urmă au pentru ce să îi mulțumească lui Dumnezeu! Dragostea i-a unit mereu, și la bine și la greu, chiar dacă amintirea cererii în căsătorie nu e chiar așa cum și-ar fi dorit artista!

Ca orice familie am avut discuții, dar nu am uitat că noi ne iubim. Am pornit de jos și uite unde am ajuns. Prima noastră poză pe care am făcut-o împreună e pusă în casa noastră, în dormitor, am înrămat-o, o avem lângă noi! Ne este tare dragă! De altfel, Marius m-a cerut în dormitor, cum orice femeie nu își dorește, la ora 7 dimineața! Normal că vrei să fii aranjată și frumoasă atunci când ești cerută în căsătorie!”, a mai povestit Lavinia Goste, care  mai are o amintire amuzantă din relația cu soțul ei, legată de prima lor declarație de dragoste: „După prima lui beție m-a sunat și mi-a spus că mă iubește, a prins curaj!”, a mai adăugat artista.

Lavinia Goste, Colaj de dragoste:

De Dragobete, pe 24 februarie, Lavinia Goste și Marius Zorilă celebrează dragostea împreună la „Iubește Moroșenește”. Cei doi artiști au împreună o școală de muzică, „Școala Zorilă”, acolo unde se predau atât cursuri de instrumente, canto, cât și de actorie. Cuplul și-a propus să lanseze câte o piesă pe lună, are numeroase proiecte muzicale și anul acesta Lavinia Goste și Marius Zorilă intenționează să se întreacă pe sine!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net