Prima reacție a lui Tedi Emi, după ce l-a făcut KO pe Mircea Badea: „Deja am primit report de la hateri!”

Ultima actualizare:

    Teodor Tedi Emifoto: arhivă personală
Teodor Tedi Emifoto: arhivă personală

Tedi Emi și Mircea Badea s-au revăzut sâmbăta trecută într-un meci care a durat doar cinci secunde. Motociclistul l-a făcut KO pe realizatorul tv, iar disputa dintre ei a fost intens mediatizată.

La câteva zile de la meci, Tedi Emi a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook. Acesta a declarat că deși s-a simțit măgulit de mesajele de susținere, și-ar fi dorit ca rezultatele lui internaționale să fie mai mediatizate decât meciul de sâmbătă. Mai mult, motociclistul se așteaptă ca Facebook să-i suspende contul, după ce ar fi fost reportat de mai mulți utilizatori.

„Dragoste cu sila nu se face!”

„Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, vă rog să mă credeţi că am fost plăcut surprins de mesajele de felicitări, nici acum nu am avut timp să le citesc pe toate. Vă doresc multă sănătate şi înţelepciune în viaţă, meciul de sâmbătă a demonstrat încă o dată că ele se completează una pe alta. Mi-aş fi dorit ca rezultatele mele internaţionale, unde am luptat cu sportivi de top, care au adus un mic aport de prestigiu ţării noastre să fi avut măcar 10% din mediatizarea ultimului meci. 

P.S. Dacă voi lipsi o perioadă lungă de pe Facebook înseamnă că am contul suspendat, deja am primit report de la hateri privind opiniile mele pro normalitate şi bun simţ, oricum în cazul în care mai marii Facebook mă consideră incomod… nu este nici o problemă, dragoste cu sila nu se face!”, a transmis Tedi Emi pe Facebook. 

Sursa video: A D Y A D Y/YouTube

Tedi Emi l-a mai bătut pe Mircea Badea și în 2014

Mircea Badea și motociclistul Tedi Emi au o istorie. Cei doi s-au mai luptat și în 2014, atunci când meciul a durat câteva minute. Tedi Emi este campion mondial și are experiență de 17 ani în Muay-Thai, Wu-shu, K1, kickboxin și MMA. 

„Să spui despre ăsta că e "motociclist", când vezi cu ce se ocupă și carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist la Steaua este automobilist pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată. Altfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum "am fost leșinat minute bune" este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu ți fac teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Mircea Badea pe rețelele de socializare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net