Ramona de la Clejani s-a despărțit de iubitul – acordeonist! Ce decizie a luat artista după separare

#Exclusiv Click!

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, tuna și fulgeră. Artista de muzică de petrecere s-a despărțit de acordeonistul din trupa sa, Ady Paris, după aproape doi ani de iubire cu multe certuri și împăcări. Însă, în urmă cu două luni, în urma unor discuții aprinse, artistul și-a făcut bagajul și a părăsit căminul conjugal… definitiv. Contactată Click!, artista ne-a mărturisit că este foarte împăcată cu situația în sine.

„Am început să mă pun pe primul loc, pentru că am nevoie de mine să fiu frumoasă și puternică după separarea de Paris. Mi-am dat seama că eu trebuie să fiu rolul principal. Recunosc că am acordat foarte mult timp din timpul meu pentru el, așa am considerat eu că este normal, însă am greșit. Am înțeles, prea târziu, că mi-am pierdut energia și starea mea de bine pentru că nu mai aveam timp și pentru mine, dar după separare, mi-am promis că mă voi iubi și aprecia mai mult pe mine însumi, pentru că dacă nu o fac eu nimeni nu o să o facă”, ne-a spus Ramona Manole, pentru Click!

Motivul separării

Ramona Manole ne-a explicat pe larg care sunt motivele separării lor:

„Eu nu am mai rezistat în relație pentru că era prea multă gelozie, plus multe discuții. Părerea mea este că un om care te iubește nu te scufundă. De exemplu, pot zice că mi-a blocat jumătate din lista de prieteni, de pe Facebook, plus că nu mă mai lasă să iau singură evenimente, în timp ce el făcea ce voia”, ne-a mai spus aceasta.

Click! spune

Ramona este fiica pe care Ioniță de la Clejani nu a recunoscut-o! Bruneta a avut, până în prezent, o viață plină de griji și probleme. În acest moment, artista are trei copii pe care îi crește singură. Ramona Manole a făcut foarte multe sacrificii pentru cei mici. Din cauza banilor, aceasta a ales să cânte, pentru o perioadă de timp, pe străzile din Anglia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Un avion militar ucrainean a intrat în spațiul aerian al României  A fost interceptat și escortat pentru aterizare imediată la Baza 95 Aeriană Bacău jpeg
image
image
image
image
image
image
Daniel Pavel  (3) JPG
Sâmbătă a fost zi de curățenie și ecologizare pe Platoul Feteni din Râmnicu Vâlcea iar artiștii au spus "Prezent"!
1 florin piersic 84 de ani 3 jpg jpeg
banner dinu maxer axxa png
 Alessia se simte acum ca peștele în apă pentru că face ce iubește cel mai mult
banner naomi png
instagram (3) jpg
cary grant jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net