Război pe copil între Prodanca și Reghe! Bebeto va fi audiat la Judecătoria Buftea

Ultima actualizare:

Zile de foc la Judecătorie pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Dacă, zilele trecute, agentul FIFA a lipsit de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț, trimițându-și doar avocatul, joi, iunie, la Judecătoria Buftea, va fi audiat minorul Laurențiu Reghecampf junior.

Bebeto merge mâinela audieri, la Judecătoria Buftea Sursa: Instagram
Bebeto merge mâinela audieri, la Judecătoria Buftea Sursa: Instagram

Pe 2 iunie, la Judecătoria Buftea va fi audiat Laurențiu Reghecampf junior, urmând ca, ulterior audierii minorului, să se judece și Ordonanța Preşedinţială întrodusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a minorului Bebeto.

Anamaria Prodan a lipsit, zilele trecute, de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, preferând să-și trimită doar avocatul, pe Oleg Burlacu. Sexy impresara se află, la această oră în Emirate, așa că la audierea de la Judecătoria Buftea, Laurențiu Reghecampf junior va fi însoțit de către sora lui, Sarah Dumitrescu Prodan.

Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!

Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie., a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

„Va decide numai copilul!”

Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță președențială, prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el.

Mai mult, luna trecută, impresara s-a trezit cu Autoritatea Tutelară pe cap la vila sa de la Snagov. Inițial, s-a spus că Anamaria Prodan nu a vrut să-i primească pe cei de la Autoritatea Tutelară, și că s-ar fi ales și cu amendă în valoare de 500 de ron. În replică, Anamaria Prodan a precizat, însă, că cei de la Autoritarea Tuteară, pur și simplu, greșiseră adresa.

Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră”, a precizat Anamaria Prodan, pentru Click!, la acel moment.

Laurențiu Reghecampf a introdus Ordonanța președințială după ce Anamaria Prodan nu i-ar fi permis să-și vadă fiul decât în prezența ei, la Snagov.

Pe 4 aprilie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit, față în față,  la tribunal. La procesul de divorț, impresara a venit însoțită de cei doi copii ai săi, Sarah și Bebeto, fiul în vârstă de 13 ani, pe care îl are cu antrenorul Craiovei.

Agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf divorțează, după o căsnicie de 13 ani. În urmă cu doar două săptămâni, antrenorul Universității Craiova a devenit tătic de băiat, pentru a treia oară. Partenera sa de viață, Corina Caciuc, a născut un băiețel pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, pe Laurențiu Reghecamf junior (13 ani) din căsnicia cu Anamaria Prodan, și Luca Reghecampf (21 de ani) din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net