Răzvan Simion, decizie radicală. Vestea le-a dat emoții fanilor: „Vreau să mă opresc o perioadă"

Răzvan Simion, îndrăgitul prezentator de la Antena 1, a făcut un anunț care i-a uimit pe toți fanii. Ce hotărâre a luat vedeta de la „Neatza”, aflați acum. 

Anunțul neașteptat pe care l-a făcut Răzvan Simion
Anunțul neașteptat pe care l-a făcut Răzvan Simion

Răzvan a început să prezinte „Neatza”, alături de Dani Oțil, la Antena 1, din 2008. De atunci nu de puține ori au stăpânit cifrele de audiență. Cu toate acestea, în ultimii ani s-a vehiculat că Răzvan Simion își pregătește plecarea din televiziune. Ei bine, în ediția din 28 aprilie a emisiunii Neatza, Răzvan Simion le-a dat emoții mari fanilor în momentul în care a spus, pe un ton foarte serios, că a luat o decizie.

Vestea care le-a dat emoții fanilor lui Răzvan Simion

Prezentatorul a spus că este decis să renunță, însă la o activitate cae îi mănâncă foarte mult timp și pe care a descris-o ca fiind un viciu! Din fericire, însă Răzvan nu a spus că vrea să renunță la televiziune ci...la TikTok! Acesta a spus că în ziua de duminică a petrecut ore bune pe Tiktok, astfel ăncât acum vrea să facă o pauză de detox pentru a se dedica mai mult lecturii și scrisului. 

Vreau să mă opresc o perioadă, vreau să fac un detox, că duminică am terminat Tik-Tok-ul de două ori. Am așa o panică când trec de jumătate de Tik-Tok, că nu mai știu să scriu, și mă duc la cărți”, a spus Răzvan Simion în timpul emisiunii sale.

Răzvan Simion și Dani Oțil prezintp Neatza de mai bine de 15 ani
Răzvan Simion și Dani Oțil prezintp Neatza de mai bine de 15 ani

Anunțul lui Răzvan Simion. Se retrage din televiziune?

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Click prezentatorul a dezvăluit ce vrea să facă în legătură cu cariera sa din televiziune. 

„Eh, pe cine nu macină? Sunt patru ore pe zi live, cinci zile pe săptămâna, echipa Neatza este șase din șapte, adică 24 de ore dintr-o săptămână. Îmbătrânești. Sunt totuși 15 ani de Neatza, plus trei ani în partea cealaltă, 18 ani, iată, vârsta ei, de când fac doar TV.

Am avut ani de radio foarte mulți înainte, trezit de dimineață, mult păr alb și un ficat care se reface. Să nu poți să ai intimitatea pe care majoritatea oamenilor un pic apăsător, dar nu mă plâng, asta vine cu o satisfacție. Problema la noi nu e numărul de ani, ci cât frecvența anilor de când ești pe post, iar la un moment dat, în special prin decembrie, simți că obosești. Nu mai ai energia aia, l-ai văzut și pe Cristiano Ronaldo, nu mai aleargă ca la 30 de ani.

Răzvan Simion vrea să renunțe la TikTok
Răzvan Simion vrea să renunțe la TikTok

Mă mai întreabă și oamenii, însă le răspund: <<încercați să faceți voi și altceva în afară de televiziune la nivelul ăsta și să vedeți dacă mai aveți energie să faceți altceva. Sau dacă mai vrei să faci altceva. Și cu cifre bune, în fiecare zi. Mai mergi apoi într-o vacanță, te bucuri de copiii tăi.>>"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net