Celebra actriță Rebel Wilson este lesbiană! Iubita este Ramona Agruma

Ultima actualizare:

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, și-a luat prin surpindere fanii. Vedeta a dezvăluit că iubește din nou și s-a fotografiat alături de cea care i-a readus zâmbetul pe chip: o femeie pe nume Ramona Agruma. 

Rebel Wilson a dezvăluit că iubește o femeie!
Rebel Wilson a dezvăluit că iubește o femeie!

Rebel Wilson este cunoscută pentru rolurile de comedie, dar și pentru curajul de care dă dovadă. Niciodată nu s-a sfiit să vorbească despre aspectele care țin de viața personală. Joi a demonstrat încă o dată că nu se teme de părerea celor din jur.

Actrița a distribuit o imagine în care apare, stând la masă, alături de designerul Ramona Agruma. Ambele zâmbesc larg, iar Rebel este cea care clarifică motivul chiar în descrierea imaginii. Ramona Agruma nu este o simplă prietenă, ci iubita sa! 

Citește și: Cum a slăbit Rebel Wilson 35 de kilograme fără să meargă la sală

„În tot acest timp credeam că am nevoie de un prinț, când în realitate o prințesa era cea de care aveam nevoie", au fost cuvintele actriței. Fanii s-au grăbit să o felicite și să o complimenteze spunându-i că fericirea i se poate citi pe chip! 

Rebel Wilson, alături de iubita sa, designerul Ramona Agruma
Rebel Wilson, alături de iubita sa, designerul Ramona Agruma

Cele două s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Au petrecut zile întregi vorbind la telefon și au realizat că au interese asemănătoare și există o potrivire de cracter între ele. Așadar, nu au ținut cont de gura lumii și de răutățile celor din jur și au decis să acorde o șansă relației!

Înainte de a avea o relație cu Ramona Agruma, Wilson a format un cuplu alături de Jacob Busch. Se zvonește că, pentru o scurtă perioadă de timp, ar fi avut o legătură și cu jucătorul de tenis Matt Reid. 

Vezi și: Transformarea spectaculoasă a lui Rebel Wilson! 

Rebel Wilson a slăbit mai mult de 30 de kilograme și s-a transformat radical

Rebel Wilson a fost prezentatoarea premiilor BAFTA anul acesta. Audiența a fost impresionată de transformarea radicală prin care a trecut vedeta. Wilson a reușit să renunțe la formele rubensiene și a slăbit mai mult de 30 de kilograme. Nu prin înfometare sau diete radicale, ci datorită unui meniu echilibrat și sportului. 

«Doctorul mi-a spus: „Rebel, cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită este doar mersul pe jos. Nu trebuie să fie de mare intensitate, nu trebuie să fie în pantă, doar oră de mers pe jos zilnic. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită"», povestea actrița, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat publicației britanice Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net