Recunoști personajul din imagine? Acum este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România

Imaginea respectivă îl înfățișează pe unul dintre cei mai cunoscuți artiști muzicali din România. Imaginea devenită virală în social media a creat o serie de curiozități referioare la personajul din imagine. Tu ți-ai dat seama despre cine este vorba? 

Recunoști personajul din imagine? foto: Social media
Recunoști personajul din imagine? foto: Social media

Astăzi este unul dintre cei mai celebri sacsofoniști din industria muzicală. Așa cum probabil v-ați dat seama mulți dintre voi, copilul din imagine este nimeni-altul decât Armin Nicoară

Armin Nicoară, imagine rară din copilăria sa

În urmă cu puțin timp, pe Instagram a devenit virală postarea lui Armin Nicoară. Soțul Claudiei Puican a postat mai multe fotografii în care apare alături de mama sa, cu ocazia zile de naștere a acesteia. 

Artistul a postat două imagini: una din prezent, în care apare alături de cea care i-a dat viață, și una din copilăria sa. Fanii au rămas de-a dreptul emoționați și nu s-au sfiit să-și exprime aprecierea. 

Armin Nicoară, despre copilăria lui 

Considerat unul dintre cei mai buni sacsofoniști din România, viața lui Armin Nicoară nu a fost dintotdeauna presărată doar cu momente bune. El și fratele său Armando provin dintr-o familie de muzicieni, în care au resimțit lipsa părinților lor. 

„Când stăteam cu fratele meu la poartă, și vedeam cum pleacă mama și tata de acasă, plângeam! Bunica se chinuia să ne bage în casă. Și acum văd cum stăteam de mâna amândoi (Armin și Armando – n.r.), la poartă, și știam că pleacă… Aveam o durere infernal de mare, iar acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”, a dezvăluit, printre lacrimi, Armin Nicoară la „În oglindă”.

Ce spunea despre relația cu tatăl său 

Nu puține au fost ocaziile în care artistul a mărturisit faptul că relația cu părintele său, maestrul Petrică Nicoară, nu a fost mereu una bună. Armin nu a resimțit doar lipsa părinților, ci și duritatea tatălui său. 

„Când trebuie să vorbesc despre tata, mă cuprinde o emoție aparte. Nici nu știu dacă trebuie să descriu în totalitate situația… (…) Într-adevăr, tata era, poate, un pic mai dur. De mic mergeam la el în studio și încercăm și eu să fac ceea ce face el… să cant (…) Nu am reușit niciodată să am cu el o discuție, să creez un proiect cu el, să studiez alături de el. Tot timpul era mai dur”, a mai spus Armin Nicoară.

image
image
image
image
image
image
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
Cub Marina Almășan
banner jean de la craiova png
Îndrăgita artistă își va lua însă revanșa chiar marți, mai precis mâine, pe 23 iulie, atunci când a stabilit să își serbeze ziua de naștere
image
actualitate.net
image
actualitate.net