Armin Nicoară, agățat de o blondă, la o nuntă, în fața Claudiei Puican! Femeia i-a arătat artistului zonele intime

Ultima actualizare:

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt extrem de apreciați de publicul din România. Cei doi s-au căsătorit și își doresc ca familia lor să se mărească. Deși trăiesc o poveste de dragoste foarte frumoasă, se pare că artistul atrage și privirile altor femei. De altfel, recent, a fost agățat de o blondă cu forme voluptoase, la o nuntă! El a publicat un videoclip pe pagina sa de Instagram cu momentul în care femeia și-a ridicat rochia de față cu invitații și i-a arătat artistului...tot!

Armin Nicoară, agățat de o blondă cu forme voluptoase, la o nuntă / foto: colaj Instagram
Armin Nicoară, agățat de o blondă cu forme voluptoase, la o nuntă / foto: colaj Instagram

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar de-a lungul relației lor, cei doi au demonstrat că fac o echipă desăvârșită, atât acasă, cât și la muncă, împărtășind aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru cea de petrecere.

Cei doi cântă împreună la evenimente, dar se pare că, chiar și atunci când artistul este însoțit de partenera sa de viață, atrage privirile altor femei. Recent, acesta a publicat un filmuleț pe contul său personal de Instagram, de la o nuntă, în care a fost agățat de o blondă cu forme voluptoase. Mai mult decât atât, pe lângă că a dansat chiar în fața cântărețului, în fața soției acestuia, femeia și-a ridicat rochia de față cu invitații și i-a arătat artistului...tot!

„Eu îi dădeam cu microfonul în cap”

„Unde îți este demnitatea ta de femeie? Unde este feminitatea, gingășia și bunul simț de care o doamnă trebuie sa dea dovadă? Rușine să-ți fie!!”, „Se crede Shakira! Unde-i este bărbatul să vadă ce talente își arată? S-a făcut de rușine”, „Norocul ei că soția ta este o doamnă. Înțeleg că asta vă este meseria și nu trebuie să existe gelozie, dar cucoana aceasta o dă în nesimțire cu gesturile ei”,

Alcoolul și prostia dăunează grav comportamentului.. Nenea soțu' lu tanti, ți-ai tras o «doamnă» de te face să nu mai ieși din casă. Ferească Dumnezeu”, „Să îți apreciezi soția, Armin! Că restul.... vezi cum sunt!”, „Felicitările mele soției tale”, „Bine că a mai putut Claudia să cânte! Eu îi dădeam cu microfonul în cap”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la videoclipul publicat de Armin Nicoară pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net