Ricky Dandel și-a pregătit fiul pentru «Cerbul de Aur». Elvin va prezenta festivalul cu o blondă superbă

Ultima actualizare:
Ricky Dandel în 1988
Ricky Dandel în 1988

Elvin Dandel şi Eda Marcus sunt gazdele ediţiei din acest an ale Festivalului ”Cerbul de Aur”, care se va desfăşura în perioada 22 şi 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Elvin este nimeni altul decât fiul celebrului solist sibian Ricky Dandel, iar Eda, fiica fostei realizatoare tv Nicoleta Păun. Click! a aflat detalii despre acest eveniment care va fi difuzat în direct de TVR.

Au aceeaşi vârstă, 37 de ani, şi vor prezenta împreună „Cerbul de Aur” 2019. Însă Elvin Dandel şi Eda Marcus au mai lucrat împreună, dar şi separat, pentru festival. Elvin spune că a ajuns la Cerbul de Aur datorită tatălui său, solistul sibian Ricky Dandel (66 de ani), care a prezentat de şase ori festivalul: în 1992, 1993, 1994, 1996, 2001 şi 2003. Celebrul artist, care are şi un doctorat în Literatură americană, s-a stabilit în Germania în urmă cu 30 de ani, dar a revenit adesea în România, pentru a participa la numeroase evenimente muzicale. Cât îl priveşte pe fiul său, Elvin, acesta a urcat pentru prima dată pe scena din Piaţa Sfatului în 1996. „A fost un moment deosebit. În show-ul «Etno Pop», am cântat cu vedete ale muzicii pop din România, în deschiderea concertului lui Tom Jones. După concert, am avut ocazia să-l cunosc personal pe Tom Jones, ceea ce m-a impresionat foarte mult. Participarea la festival a avut şi o componenţă sentimentală deosebită deoarece era prima apariţie la cel mai de seamă festival în ţara în care m-am născut. Când am aflat că voi prezenta Cerbul, am fost cel mai încântat, iar întreaga familie s-a bucurat alături de mine. Am primit multe mesaje de felicitare de la rude şi prieteni din România şi din străinătate”, a spus Elvin. 

Cei doi au o pasiune  comună: muzica

La rândul ei, Eda Marcus, colega lui de prezentare, susţine că a copilărit în culisele festivalului. „Am crescut cu Cerbul de Aur pentru că mama mea, Nicoleta Păun, a lucrat pe parcursul carierei sale la foarte multe festivaluri, în mod special la Cerb. Am prins toate ediţiile de la Braşov, fiind alături de ea, jucându-mă pe scenă, prin culise, printre cei mai mari artişti care au venit la festival, printre oameni de tv de mare valoare. Şi aşa am înţeles ce înseamnă acest eveniment, din toate unghiurile posibile. Am fost cucerită pe viaţă de atmosfera unică, de emoţiile puternice pe care le trăiam alături de concurenţi, de tensiunea aceea de «direct» şi de amploarea fenomenului. Am învăţat televiziune de copil şi asta cu mare bucurie şi plăcere. În 2005, am şi lucrat ca redactor şi reporter la Cerb. Cu Elvin m-am mai întânit pentru că amândoi suntem copii de oameni care au lucrat la Cerb. Îl vedeam an de an la festival. L-am avut invitat în una dintre emisiunile pe care le-am moderat acum mai bine de 10 ani”, a spus Eda pentru Click!. În prima seară a festivalului, pe 22 august, pe scenă vor face show  Ştefan Bănică jr (51 de ani), Rock’n roll band şi grupul vocal The 50’s. „Prima dată am avut un recital prin ’98, alături de orchestra condusă de Ion Cristinoiu şi de grupul vocal The 50’s. Apoi am susţinut alte două recitaluri, în 2001 şi 2008”, a spus Ştefan.

Eda Marcus lucrează de la 19 ani la TVR şi prezintă ştirile sportive

În acest an, Eda Marcus împlineşte 18 ani de activitate în TVR. Lucrează de la 19 ani şi a început ca simplu reporter de divertisment care a învăţat meserie de la colegii cu experienţă. Spune cu mândrie că a parcurs firesc toate etapele: de la omul bun la toate în colectivul unei emisiuni, până la munca de prezentator şi realizator pe care le face în prezent. Eda Marcus lucrează în cadrul Departamentului Ştiri Sportive TVR 1 şi TVR 2 şi prezintă rubrica „Sport”. Este căsătorită cu Andrei şi împreună au o fetiţă, Aria (4 ani).

Corina Chiriac sărbătoreşte la «Cerb» 50 de ani de carieră

În 1971 a  obţinut  Cerbul de  Bronz
În 1971 a obţinut Cerbul de Bronz

TVR va dedica un moment special la „Cerbul de Aur” împlinirii a 40 de ani de la prima emisiune tv transmisă color în România. Corina Chiriac (69 de ani), protagonista acelei producţii istorice, va urca pe scenă sâmbătă, 24 august. „Mă bucur din suflet că am fost invitată din nou pe scena «Cerbului de Aur». Alături de Luminiţa Dobrescu şi de Angela Similea, sunt fericita deţinătoare a unui premiu la una dintre primele ediţii ale festivalului.

E adevărat, e doar un premiu 3. Am prins «Cerbul Fermecat», pentru că, iată, cu ocazia recitalului din acest an, sărbătoresc în avans 50 de ani de carieră, de-a lungul cărora premiul de la Cerb, câştigat în 1971, mi-a ţinut o fericită companie”, a spus Corina Chiriac.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net