«Românii au talent» sezonul 10. De două ori golden buzz în prima ediție, o premieră în istoria emisiunii

Ultima actualizare:

    Gennady Tkachenko - Papizh a primit golden buzz de la Pavel Bartoș și Smileyfoto: PRO TV
Gennady Tkachenko - Papizh a primit golden buzz de la Pavel Bartoș și Smileyfoto: PRO TV

Emisiunea "Românii au talent" s-a întors la PRO TV vineri, 7 februarie, cu cel de-al 10-lea sezon. Jurații Mihai Petre, Florin Călinescu, Andra și Andi Moisescu au fost cuceriți de talentul incredibil al participanților, iar seara s-a încheiat cu o premieră în istoria emisiunii: două golden buzz-uri într-o singură ediție. De data aceasta, prima a unui nou sezon.

Cei doi concurenți care au fost trimiși direct în semifinală, datorită "butonului auriu", au ridicat spectatorii ]n picioare în debutul sezonului 10 al emisiunii "Românii au talent". Gennady Tkachenko-Papizh, imitator de sunete, l-a făcut pe Smiley să spună: ”Ne-a uimit, vine din altă lume”, așa că el și Pavel Bartoș au decis să-l trimită direct în semifinale. Cu o poveste emoționantă, Erno Varga, tânărul de 31 ani din Oradea, care lucrează ca spălător de vase, l-a făcut pe Andi Moisescu să-și ofere primul golden buzz. ”Muzica m-a salvat, m-a făcut să stau drept”, a spus concurentul care a început să cânte în corul bisericii, iar acum a făcut pasul spre a fi cunoscut de întreaga lume.

Audiențe "Românii au talent". 3.4 milioane de telespectatori în minutul de aur

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, obținând cifre de aproape 3 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.3 puncte de rating și 41.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.6 puncte de rating și 14.5% share.

Peste 2.6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:10, peste 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Patrizio Ratto, Nadia și Cătălin Rădulescu, The Gummi Guru – George Faining, Mihaela Spinache, Hell Riders, Vlad Ciobanu, Horia Bucur, Wes P, Anamaria Bozga, Kiriku Brothers, Silviu Carabă, Kseniya Simonova și Ștefan Nistor. 

Citește și:

Un băiețel de patru ani i-a lăsat mască pe jurații de la Românii au talent. Vlad Ciobanu a recitat o poezie patriotică

Mihai Petre, dans senzual cu o profesoară de religie la «Românii au talent»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net