Roxana Hulpe este însărcinată! A dezvăluit sexul copilului!

Ultima actualizare:

Frumoasa prezentatoare a știrilor PRO TV, Rafila Roxana Hulpe, a făcut un anunț cu copleșitor de emoționant. După ce a fost cerută de soție la Festivalul Untold, vedeta a dezvăluit că este însărcinată și a împărtășit prima imagine cu burtica de gravidă. Iată ce sex va avea bebelușul Roxanei Hulpe. 

image

Roxana Hulpe, 32 de ani, este una dintre cele mai plăcute prezențe de la pupitrul știrilor. Frumoasă și inteligentă, Roxana l-a sedus pe omul de afaceri Bogdan Rădulescu, directorul festivalului Untold, care a cerut-o de soție chiar în timpul evenimentului de anul acesta. 

Vedeta și-a surprins azi fanii cu un o surpriză extraordinară, când a anunțat pe social-media că este însărcinată printr-un mesaj întru totul emoționant, în care a mărturisit că se simte extrem de binecuvântată pentru faptul că va deveni mamă. 

Roxana Hulpe a împărtășit și o fotografie de colecție, în care este îmbrăcată într-o rochie din paiete, lungă, și își arată pentru prima dată burtica de gravidă. Prezentatoarea radiază de fericire și a împărtășit fanilor că bebelușul pe care îl poartă în pântec va fi o fetiță. 

«  Am îndrăznit să visez, iar de acum trăiesc în ritmul bătăii inimii minunii mele.O fetiță.Bătaia inimii minunii mele de acum câteva luni m-a copleșit de atâta dragoste și binecuvântare. Niciodată nu L-am simțit pe Dumnezeu mai aproape, a fost clipa în care magia mi-a fost așezată nu pe palme ci direct în piept, peste bătaia inimii mele.

Această bucurie a vindecat mai mult decât orice de până acum și decat ar putea face ceva de acum înainte. Bătaia inimii minunii mele e lumina caldă și ține de bine, de curaj, de teamă, de bucurie, de panică, de control ori lipsa lui, de mult necunoscut, dar și de putere și mai ales bătaia inimii minunii mele ține de multă dragoste. Atât de multă cum nu am mai simțit și nici crezut că se poate.

Nici măcar în clipele în care aud că eu, la rândul meu, sunt bătaia inimii minunii ei, a mamei mele. Minunea mea mă învață de ceva vreme să fiu mai mult bună decât rea, mai mult liniștită decât vulcanul ce Dumnezeu a vrut să-l potolească. Minunea mea e minunea noastră care ne-a ales să ne fie lumină și iubire în acest tumult numit viață. Te iubim dincolo de nespus, minunea noastră!», a scris cu emoție Roxana Hulpe pe Instagram. 

Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni

Potrivit unui interviu acordat publicației Viva, Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni, dar a preferat să nu facă publică sarcina, deoarece și-a dorit intimitate. 

«Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste.», a dezvăluit vedeta pentru sursa citată. 

Roxana Hulpe s-a căsătorit religios pe 3 septembrie, cu omul de afaceri Bogdan Rădulescu, la doar o lună după ce acesta a cerut-o de soție la festivalul Untold de la Cluj. Cei doi au făcut o nuntă ca-n basme, pe Lacul Tarnița din Cluj-Napoca. 

Înainte de a se căsători cu Bogdan Rădulescu, prezentatoarea TV a trăit o frumoasă poveste de dragoste, vreme de câțiva ani, cu Alex Petricean, concurentul de la Master Chef, poreclit și D'Artagnan, ce a s-a clasat pe locul al III-lea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net