S-a lansat primul serial filmat cu telefonul mobil

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Noul “iSerial”, produs şi creat de Ruxandra Ion (60 de ani), a debutat cu dreptul la Happy Chanel, chiar dacă a fost lansat luni, într-o zi de 13. Filmat integral cu telefonul mobil, serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 19.45, dar și de la ora 23.00, iar duminica, de la ora 19.00.

În rolurile principale îi vedeţi pe Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Ioana Ginghină, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu) etc. Ruxandra Ion ne-a povestit care e legătura ei specială cu cifra 13.


    Ruxandra Ion,  producătoarea „iSerial”  (Happy Chanel)
Ruxandra Ion, producătoarea „iSerial” (Happy Chanel)

“Primul mare premiu internaţional pe care l-am luat pentru TV a fost cu filmul care se numea «O zi din viaţa Alexandrei», pe când eram la TVR, la «Abracadabra». Se întâmpla în cea de-a 13-a ediţie a festivalului de la Bratislava. Filmul avea în concurs numărul 13, se întâmpla într-o zi de 13 şi de atunci mi-am dat seama că pentru mine ziua de 13 e o zi norocoasă”, ne-a spus Ruxandra Ion, care deja pregăteşte un nou proiect pentru toamnă, o mini serie, ceva ce nu s-a făcut în România.

“În proporţie de 90% le vom filma tot cu telefonul”, ne-a mai spus producătoarea, care anul acesta va deveni bunică pentru a patra oară. “Sunt pozitivă, optimistă, aşa sunt de felul meu şi ştiu că totul va fi bine. Sunt de 3 ori bunică, mai merge şi a patra oară”, ne-a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png