Sara, fiica actorului Ovidiu Cuncea, a debutat pe scena celui mai mare teatru din România!

„Aşchia nu sare departe de trunchi”, spune un proverb din bătrâni. Sigur că există şi excepţii care să contrazică zicala, dar Sara Cuncea (22 de ani), fiica actorului Ovidiu Cuncea (55 de ani), nu se abate de la regulă.

image
Sara Cuncea are 22 de ani

Foto: Arhiva personală

Tânăra a îmbrăţişat şi ea meseria care l-a făcut cunoscut pe tatăl ei şi în timp-record a debutat pe cea mai mare scenă de la noi: Teatrul Naţional din Bucureşti, unde interpretează rolul principal în noua montare după „Pescăruşul” de A.P. Cehov, realizată de tânărul şi deja foarte căutatul regizor Eugen Jebeleanu. 

Citește și: Ovidiu Cuncea, actorul-preot, se mândrește cu fiica lui: «Ea e prinţesa sufletului meu!»

„Eram foarte mică atunci când a început tata să mă ia cu el prin teatru. Mă ţinea la absolut toate repetiţiile lui. Îi ştiam toate spectacolele şi îmi plăcea atât de mult ce se întâmpla în teatru... Eram fascinată. Cum intram pe uşa teatrului eram convinsă că este o altă lume, nu e lumea din care veneam eu... De-atunci mi-a rămas virusul. Nu cred că am zis vreodată în viaţa mea că vreau să fac altă meserie în afară de actorie”, şi-a început Sara Cuncea povestea.

stanga
dreapta
foto 3   Sara Cuncea cu familia 4 jpeg
foto 1   Sara Cunce portret 11 jpeg
sara cuncea (3) jpg
sara cuncea (2) jpg
foto 2   pescarusul 1 jpeg

Tânăra actriţă a făcut toate aceste confesiuni pentru emisiunea „Oameni” realizată de Canal 33. Pare incredibil, dar este adevărat. La doar 22 de ani, Sara Cuncea interpretează deja un rol extrem de greu, rolul Ninei, atât de râvnit de toate actriţele aflate la debut. 

«Am plâns de fericire»

Tânăra a povestit cum a reuşit să obţină acest contract şi cum au reacţionat ea şi tatăl ei: „Când am luat castingul pentru «Pescăruşul», tata mi-a spus: «Ce m-aş fi bucurat să fiu şi eu în proiect numai ca să am ocazia să fim pe aceeaşi scenă, în acelaşi spectacol». S-a bucurat foarte mult pentru mine şi m-a înduioşat şi pe mine. Am plâns de fericire”

Sigur, de câte ori tatăl ei este în public, Sara are emoţii. Mari! Dar constructive. „Când sunt pe scenă şi ştiu că el este în public, simt o presiune, pentru că mi se pare cel mai mare critic al meu. Când eram mică am încercat să fac nişte cursuri de actorie cu el, el avea o trupă de teatru de copii, şi nu am reuşit, pentru că toate ţipetele către mine veneau. Eu luam foarte personal totul. Dar asta m-a călit de mică şi în meseria asta e nevoie să te căleşti. 

Vezi și: Ce spune Ovidiu Cuncea despre divorțul de soția cu care a stat 21 de ani: «Era mai rău să fi trăit înșelat»

După aceea am fost în alte trupe de teatru decât cea a lui şi a venit şi el să mă vadă într-un spectacol şi mi-a zis: Dacă nu erai bună, nu te lăsam să faci meseria asta. Tata n-a fost încântat la început când a văzut că vreau să fac Actorie. Mi-a spus că este o meserie grea. Pentru care trebuie să ai ficatul tare.” 

Sara a absolvit cursurile de licenţă în Actorie în cadrul UNATC Bucureşti, în 2021, la clasa prof. George Ivaşcu, şi acum e studentă în anul al II-lea la Masterat, în cadrul aceleiaşi şcoli. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg