Secretele Alexandrei Velniciuc! Actrița a strălucit aseară pe podium, într-un eveniment tribut Chanel: „Pot să-mi port încă blugii din liceu..”

#Exclusiv Click!

Alexandra Velniciuc (43 de ani) a fost aseară manechin și a defilat pentru designerul Cera Mihăilescu, în cadrul evenimentului organizat de Alin Gălățescu, Soirees de la Mode - 120 de ani de Chanel.

Actrița a fost o prezență absolut impecabilă, îmbrăcată într-un costum alb cu negru care i-a pus silueta în valoare. Astfel am aflat cine cumpără cele mai multe haine acasă la Alexandra Velniciuc, cum și-a păstrat vedeta blugii din liceu și de ce, care este greutatea ideală pe care o are acum, dar și despre obișnuința actriței de a ține post negru lunea.

A câtă oară manechin?

A treia oară manechin pentru Cera Mihăilescu. Prima oară a fost o provocare la care nu m-am așteptat, a doua oară a fost o ținută pe care am adorat-o din prima secundă când mi-a arătat-o, iar a treia oară a fost acum, când mi-a zis Gala Chanel, și am zis că nu mă interesează ce face, vin oricum. Eu mă simt foarte Chanel, așa, în sufletul meu, tot ce a creat Coco Chanel și după aceea, toți ceilalți care au venit  să reprezinte casa Chanel, au fost pe gustul meu. Mai puțin lucrurile extravagante, dar clasicul rafinat al lui Chanel care nu poate fi înlocuit de nimic pe lumea asta...

Am înțeles că ținutele pe care le purtați în această  seară, în prezentarea din cadrul evenimentului Soirees de la Mode - 120 de ani de Chanel, sunt personalizate!

Cera Mihăilescu are un talent extraordinar, acela de a se adapta la persoana respectivă. Da, sunt personalizate în măsura în care o inspiră  personalitatea noastră și atunci creează pentru noi. Eu nu mă văd, de exemplu, purtând ce poartă Alina Sorescu, dar nici nu mi-ar fi dat Cera să port asta. Nu că nu îmi place, dar nu mă reprezintă pe mine. Ne simte foarte bine Cera și cred că a adaptat perfect. Și mai e un secret pe care ți-l spun, nu am avut nicio probă de costum. Aceste lucruri care sunt acum pe mine, și această rochie care vine perfect turnată, este făcută fără nicio probă. Extraordinar când întâlnești un astfel de om, îți dai seama că te îndrăgostești  pe viață!

Cine e cel mai cheltuitor acasă în ceea ce privește shoppingul de haine? Soțul sau dumneavoastră?

Să știi că eu sunt cea mai cheltuitoare pentru că tot eu îi iau și lui! Pe el nu îl interesează neapărat, dar mie, pentru că îmi place foarte mult să fie armonie în ținuta unui om, în general, atunci profit de ocazie și când mă jenez să mai cumpăr tot pentru mine, mă duc și îi cumpăr lui și atunci am o scuză.

Se apropie postul Crăciunului! Obișnuiți să îl țineți?

Nu, nu țin postul Crăciunului, pentru că știu că nu aș putea. Mi-ar fi greu din cauza turneelor și a deplasărilor, dar eu țin post pe tot parcursul anului, lunea, miercurea și vinerea, de vreo 7 -8 ani de zile și nu abdic de la asta. Iar astăzi, că tot e luni, eu am ținut post negru. Sigur, beau doar apă, dar lunea țin post negru!

Silueta pe care o afișați acum este mai bine decât în anii trecuți sau este constantă?

Este fix aceeași de foarte multă vreme. Oscilez între 55-57 de kilograme și vorbeam cu fetele mai devreme, eu pot să-mi port încă blugii din liceu. Mi-am păstrat o pereche de Levis de pe vremuri și, din când în când, mă mai verific să văd dacă mai intru în ei. Deocamdată intru! Când nu o să mai intru, deja o să îmi pun un semn de întrebare, dar nu fac un caz din asta! Adică nu stau să țin diete, nu mă cântăresc, am pur și simplu o genă bună, pentru care le mulțumesc alor mei și, evident, lui  Dumnezeu și nu fac altceva decât să păstrez ce mi-a fost dat. Nu mă chinui, eu mănânc de toate și oamenii din jurul meu știu. Pur și simplu, deocamdată, așa a fost să fie.  Dar știu că vine și un moment în care probabil că se vor petrece niște modificări, dar să știi că dacă rămân aceeași pe dinăuntru, eu sunt mulțumită, nu mă interesează dimensiunile și kilogramele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net