Secretul siluetei Lidiei Fecioru. De ce este «invidioasă» pe Teo Trandafir VIDEO

Psihoterapeutul Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisunii „Teo Show” de la Kanal D, moderată de nimeni alta decât Teo Trandafir. Cele două au o prietenie îndelungată, astfel că au putut să fie deschise una cu cealaltă, să își facă complimente și să își dezvăluie din „secrete”, în cadrul discuției.

Secretul siluetei Lidiei Fecioru Foto: Captură Video
Secretul siluetei Lidiei Fecioru Foto: Captură Video

Teo Trandafir i-a spus Lidiei Fecioru că are o prezență prin care a adus voia bună în platoul emisiunii, astfel că nu a mai durat mult până când prezentatoarea TV a întrebat-o cum reușește să-și mențină tinerețea, atât psihic, cât și fizic.

La cei 60 de ani ai săi, Lidia Fecioru a îmbrăcat o rochie neagră, asortată cu o pereche de cizme cu toc, silueta fiindu-i astfel pusă în evidență. Așadar, Teo nu a putut să nu o întrebe pe invitata ei care este secretul prin care se menține atât de bine în formă.

În loc să răspundă imediat, Lidia Fecioru i-a întors complimentul prezentatoarei TV și i-a mărturisit că este „invidioasă” pe ea că este puțin mai slabă!

Pentru că le leagă peste 20 de ani de prietenie, psihoterapeutul a recunoscut că „invidia” pe care a menționat-o nu vine din răutate, ci este doar un sentiment de admirație.

Lidia Fecioru și Teo Trandafir sunt prietene de multă vreme Foto: Captură Video
Lidia Fecioru și Teo Trandafir sunt prietene de multă vreme Foto: Captură Video

Cum se menține Lidia Fecioru în formă. De ce e „geloasă” pe Teo Trandafir

Nu am un secret anume (pentru a se menține în formă n.r). Sunt invidioasă acum pe tine că ești puțin mai slabă decât mine. Individioasă cu drag, știi că nu am invidii din acelea răutăcioase”, i-a spus Lidia Fecioaru prezentatoarei de la Kanal D.

Lidia Fecioru a dezvăluit că nu ține nici dietă în prezent pentru forma sa fizică, ci pur și simplu a ajuns să își schimbe stilul de viață încă de când a slăbit 30 de kilograme. Atunci a fost ajutată de un regim, iar acum a continuat cu o dietă sănătoasă, căreia i-a adăugat și câteva ceaiuri.

Când am slăbit 30 de kilograme am ținut un regim și de atunci mâncarea mea sănătoasă a devenit un stil de viață. Nu țin dietă, am zile când mănânc și mănânc și zile când nu mănânc nimic. Eu beau ceai de pelin, de frunze de dafin și mă răsfăț și cu ceaiuri florale”, a explicat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, despre efectele pandemiei

Dacă fizic este în formă, Lidia Fecioru a recunoscut că efectele pandemiei nu au ocolit-o nici pe ea, însă se „zbate” să rămână pozitivă și liniștită launtric.

Îmi doresc din tot sufletul să se schimbe ceva. Important e să fii tu foarte liniștit în interiorul tău, așa nu te deranjează că ceilalți sunt mai gălăgioși. Trebuie să ne întoarcem să fim una cu natura. Mă zbat și eu să fiu liniștită”, a completat Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru, originară din Republica Moldova, este unul din cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România și o puteți urmări în fiecare sâmbătă în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3. De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut.  

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net