Secretul Silviei Dumitrescu. Am aflat cum se menține în formă la 63 de ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Silvia Dumitrescu (63 de ani) îi calcă pe urme, se pare, Irinei Loghin (84 de ani)! Paparazzii Click! au surprins-o, în urmă cu două zile, pe cântăreața rebelă a anilor '90, la jogging în parcul Bordei. Contactată de Click!, simpatica artistă ne-a mărturisit că vrea să se mențină mereu într-o formă de invidiat.

Pentru că mereu a fost o doamnă elegantă, dar ieșită din tipare, la cei 63 de ani ai săi, Silvia Dumitrescu își dorește să aibă un trup de invidiat. Prin urmare a ales să…facă mișcare în aer liber. Îmbracată lejer, mai exact într-o pereche de pantaloni de culoare neagră sport, un tricou simplu tot de culoare neagră și un hanorac legat la brâu, Silvia Dumitrescu a fost surprinsă de paparazziiClick!, în urmă cu două zile, în parcul Bordei, în timp ce făcea sport. Cântăreața nu era însoțită de nimeni, însă acest lucru se pare că nu a deranjat-o mai deloc, ba din contra s-a simțit foarte bine cu propria ei persoană.

„Eu nu am voie să alerg prin parc din cauză că am probleme cu coloana, așa că prefer să merg la pas. Mișcarea este foarte importantă pentru mine pentru că mă ajută să mă mențin mereu în formă și să am un tonus de invidiat. Atunci când am timp liber, prefer să merg pe jos, la picior, prin Herăstrău de obicei. Nu îmi place deoc aglomerația, ador liniștea.

În general fac în medie cam 10.000 – 15.000 de pași. Am o aplicație specială și când ies să fac mișcare îmi arată numărul lor. Cam de trei ori pe săptămână ies în parc, în zilele alea bune și libere. M-am apucat acum să fac și aqua gym. Vreau să mai slăbesc puțin pentru că a fost și Paștele și perioada asta mai rece când am stat mai mult în casă și s-au pus câteva kilograme în plus pe mine, dar nu mă plâng. Sunt atentă acum și la alimentație, am o perioadă mai restrictivă, nu vă gândiți că îmi cântăresc mâncarea sau alte nebunii, doar sunt atentă la ce mănânc, atât”, a declarat Silvia Dumitrescu pentru Click!

Alimentație sănătoasă

Silvia Dumitrescu este conștientă că nu doar mișcarea o ajută să scape de kilogramele în plus, ci și alimentația sănătoasă. Așa că din imagini putem vedea că diva ține în mână o sticlă de apă de un litru pe care a și „topit-o” rapid…ne-au spus colegii noștri din teren.

„Încerc să beau câte doi litri de apă pe zi și să elimin de tot lichidele care au accid pentru că nu îmi fac bine. Acum mai am și perioade când beau câte un litru jumătate de apă pe zi. Totul depinde și de programul meu din acea zi și cât de cald este afară”, a conchis pentru Click! Silvia Dumitrescu.

Click! spune

Silvia Dumitrescu este căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu din 1993, iar împreună au un fiu, pe Iulian, acum în vârstă de 30 de ani. Tânărul a călcat pe urmele părinților săi și s-a apucat de muzică, fiind în prezent un pianist de succes.

Vedeta a fost mereu o artistă excentrică. Tot timpul a avut coafuri și ținute care au atras atenția atunci când și-a făcut apariția.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net