Smiley și Gina Pistol, evacuați din hotel în miez de noapte: „Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum”

Ultima actualizare:

Recent, Smiley și Gina Pistol au bifat o excursie în Cipru. Din păcate, ceea ce trebuia să fie un sejur liniștit, departe de haosul zilnic, s-a dovedit a fi o mare provocare. Ce li s-a întâmplat celor două vedete, aflați din rândurile de mai jos. 

Smiley și Gina Pistol / foto: Social media
Smiley și Gina Pistol / foto: Social media

Vacanța care se anunța a fi una liniștită s-a dovedit a fi, de fapt, o experiență înfricoșătoare pentru cei doi artiști care au decis să ia o mică pauză de la proiectele profesionale destul de solicitante. Cipru, destinația renumită pentru piesajele frumoase și pentru climă, a fost aleasă de Smiley și soția lui. 

Smiley și Gina Pistol, treziți de alarma de incendiu 

Cazați într-un hotel în apropiere de Limassol, Smiley și Gina Pistol au avut parte de o experiență traumatizantă, după ce alarmele de incendiu au început să sune în toiul nopții. Toți turiștii au fost evacuați, iar cântărețul a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare. 

„Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a povestit Smiley

Limbajul grecesc pe care nu-l cunoșteau și pe care reprezentanții hotelului îl foloseau pentru a le transmite turiștilor indicații i-a speriat și mai tare pe cei doi soți, care au trăit clipe de confuzie și panică. 

  „Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia haltul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum. (…) Nu vedeam nici fum, nici flăcări. După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a mai spus antrenorul de la „Vocea României”, pe contul personal de socializare. 

Care a fost, de fapt, situația 

Din dorința de a fi explicit până la capăt și a-și liniști fanii, Smiley a explicat că acea alarmă nu a fost una de incendiu, ci de inundație. La scurt timp, aceștia s-au putut întoarce în cameră, însă sentimentul de neliniște a continuat să fie resimțit. 

  „Nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a clarificat Smiley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Victor Yila
oana roman instagram jpg
    În cadrul unui podcast Mihaela Tatu și-a exprimat părerea despre iubire
Banner Elena Merisoreanu
amelia gray gettyimages jpg
CRISTEA jpg
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net