Sofia Vicoveanca, în Kenya la 80 de ani! Imagini unice cu solista și secretul longevității

Ultima actualizare:

Sofia Vicoveanca își permite orice! Chiar și la 80 de ani! Celebra artistă de muzică populară este într-o formă fizică de invidiat, așa că a plecat într-o frumoasă vacanță în Kenya, alături de fiul ei. Solista a publicat imagini rare, care fac deliciul fanilor.

Sofia Vicoveanca, în Kenya. Foto: Facebook
Sofia Vicoveanca, în Kenya. Foto: Facebook

Sofia Vicoveanca adoră să stea pe rețelele sociale și să posteze pe pagina sa de Facebook, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face, așa că interpreta de muzică populară a postat și acum câteva fotografii din vacanța din Kenya. Sofia Vicoveanca s-a pozat în ie, în Africa! Imaginile sunt de colecție! Ea se află în vacanță cu fiul ei, Vlad, operator în TVR.

Cum se menține în formă Sofia Vicoveanca

Sofia Vicoveanca este un exemplu demn de urmat. elegantă, distinsă, cu un tonus senzațional, solista de muzică populară ne-a spus secretul longevității. Cântă bine, dar nu gătește. Nu are timp și preferă preparatele la minut, care se fac repede și sunt mai practice!

“Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna,  smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai precizat pentru Click! artista, care totuși le face pofta nepoatelor sale atunci când acestea îi cer ciorba lor preferată cu borș.

Nu bea și nu fumează

Mai mult, Sofia Vicoveanca nu a pus gura pe țigară și s-a ținut departe și de alcool. "Am încercat o dată să fumez și am crezut că mor și asta pentru că m-a supărat ceva. Dansatoarele mai pipau și am zis să încerc și eu. Nu le am nici cu băutura. Dacă ne întâlnim undeva cu mulți, maximum un păhărel de țuică. În Bucovina sunt multe băuturi", a povestit solista, cu ceva vreme în urmă, în emisiunea "La Măruță". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net