Problema de sănătate ținută ascusă de Sore. „O am de la 3 ani”

Ultima actualizare:

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, simpatica Sore a dezvăluit un amănunt important din viața ei. Îndrăgita artistă a vorbit despre o problemă de sănătate pe care o are de la vârsta de 3 ani.

Cu stilul ei carismatic, cu zâmbetul larg, dar și cu o sinceritate debordantă, vedeta a reușit să fie sclipitoare în cele 60 de minute în care a răspuns tirului de întrebări puse de Damian Drăghici.

În timpul podcastului, Sore a povestit faptul că are o afecțiune cu care se confruntă încă de la o vârstă fragedă. Vedeta din „Pariu cu Viața” are o deficiență serioasă de auz.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta... 50% în total. Nu ți s-a întrebat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani”, a povestit Sore.

Sore: „Eu am auz de 50%”. Ce capacitate și-a dezvoltat în urma acestei afecțiuni?

Sore a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici. Foto: colaj Instagram/captură youtube
Sore a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici. Foto: colaj Instagram/captură youtube

Cântăreața și a povestit că totul a pornit de la faptul că a fost tratată cu un antibiotic greșit. Ea nu poartă un aparat auditiv, dar are mari probleme uneori în a înțelege ce-i spun oamenii.

„La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești dar nu înțeleg”, a precizat Sore în podcastul lui Damian Drăghici.

Această problemă de sănătate nu a descurajat-o pe artistă. Plin de pozitivitate, așa cum o știm mereu, Sore a povestit că și-a perfecționat o calitate din cauza acestei afecțiuni. Vedeta știe să citească pe buze și susține că ar putea să fie „cel mai bun paparazzo”. „M-am perfecționat în cititul buzelor”, a declarat cântăreața în vârstă de 32 de ani. 

Sore: „Sunt iubita perfectă: surdă și chioară.” Ce obsesie are artista?

Din păcate, fosta componentă a trupei Lala Band mai are și o problemă cu vederea. „Sunt și mioapă. Sunt iubita perfectă: surdă și chioară”, a spus Sore, plină de umor, în timpul podcastului la care a fost invitată.

Totodată, cântăreața a vorbit despre faptul că nu este „anxioasă sau depresivă”, dar este obsedată de control.

„Zodia mea este scorpion și scorpionul are niște probleme. Îmi place să am control în orice. E nasol. E bine că sunt un om responsabil, dar este obositor pentru mine și pentru cei din jurul meu”, a declarat Sore.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net